LED osvětlení průmyslové haly s měsíční úsporou 26.712 Kč

Praha 11. listopadu 2019 (PROTEXT)

LED Solution s.r.o. realizovala v tomto roce LED osvětlení průmyslové haly Realmont. Měsíční úspora je neuvěřitelných 27 tisíc s návratností 3 měsíce.

"V hale byla špatná kvalita osvětlení díky zastaralým rtuťovým výbojkám. Výměnou za moderní LED svítidla se investice vrátila během krátké doby," řekl Lukáš Rymer z LED Solution.

Standardně bývá při výměně rtuťových výbojek za LED průmyslová svítidla návratnost 1 rok. V hale byla stará svítidla nainstalována 20 let. Původní celkový výkon rtuťových výbojek byl 25600W a hladina osvětlení při použití rtuťových výbojek: 130lx. Aktuální výkon LED svítidel je 4400W. Hladina osvětlení při použití LED svítidel: 377lx.

Výsledkem je zlepšení světelné situace při maximální úspoře energie. Pomocí světleného projektu spočítala LED Solution ideální výkon svítidel. Při počtu 12 hodin svícení denně a s cenou 3,5 Kč za kW elektrické energie se celková investice 74.880 Kč do LED osvětlení se vrátila již během necelých 3 měsíců. Firma uspořila měsíčně 26.712 Kč. Více o projektu zde.

LED Solution s.r.o.

obchod@ledsolution.cz, https://eshop.ledsolution.cz/

Prodáváme kvalitní LED světla a osvětlení. Při objednávce nad 3 000 Kč máte dopravu zdarma. Světla doručíme během 1 - 2 dnů. Široký výběr osvětlení skladem.

Klíčová slova ČR-energie-průmysl-firmy-LED Solution

Finance, ekonomika