Čokoláda, po které se nepřibírá

Praha 8. listopadu 2019 (PROTEXT)

Adventní kalendáře organizace DEJME DĚTEM ŠANCI

Dobrý pocit z každého sousta mléčné belgické čokolády obsažené v adventních kalendářích organizace DEJME DĚTEM ŠANCI zahřívá u srdce všechny, kteří odpočítávají dny do Vánoc a spaluje tak všechny přijaté kalorie.

Adventní kalendáře DEJME DĚTEM ŠANCI nejsou jen lahodné, ale výtěžek z prodeje je navíc určen na podporu dětí vyrůstajících v dětských domovech po celé České republice. Jsou tedy ideálním dárkem pro všechny milovníky vánočních svátků, pro děti i dospělé, o čemž ví své i podporovatelka organizace Tereza Müllerová: "Koupit si adventní kalendář od Dejme Dětem Šanci považuji za svou každoroční tradici. I když už jsem nějakou dobu dospělá, prostě ho musím mít. Výborná čokoláda a dobrý pocit...co víc si člověk může přát."

Mimo adventních kalendářů nabízí DEJME DĚTEM ŠANCI i zlatá čokoládová prasátka a lahodné čokoládové pralinky. Na své si tedy přijdou i ti nejnáročnější mlsouni! Ti, co nevěří na nehubnoucí účinky této vynikající čokolády, mohou podpořit děti z dětských domovů například zakoupením vánoční charitativní novoročenky. Originální novoročenky jsou malované dětmi z dětských domovů, se kterými DEJME DĚTEM ŠANCI spolupracuje a udělají radost všem, kteří na Nový rok neočekávají více než textovou zprávu.

Udělejte radost svým blízkým a podpořte děti z dětských domovů. Vánoční produkty DEJME DĚTEM ŠANCI zakoupíte na e-shopu nebo od 23. 11. do 15. 12. v obchodním centru Arkády Pankrác. Tam si můžete nechat reklamní předměty podepsat patronem organizace Vláďou Hronem, herečkou a muzikantkou Erikou Stárkovou nebo například herečkou Denisou Nesvačilovou.

Oslaďte si Vánoce a udělejte dobrý skutek!

Kontakt:

Sarah Christensenová, e-mail: sarah@dejmedetemsanci.cz, www.dejmedetemsanci.cz

DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s. poskytuje komplexní pomoc dětem a mladým dospělým vyrůstajícím v dětských domovech na území celé ČR. Zároveň nabízí lidem možnost podpořit konkrétní dítě z dětského domova takovou formou, která je pro něj přijatelná po stránce lidské i finanční. V současné době DDŠ spolupracuje se 40 dětskými domovy a ve svých projektech má zařazeno průběžně více než 250 dětí. Od roku 2011 podpořila více než 3000 dětí částkou přes 34 milionů Kč.

Více informací naleznete na www.dejmedetemsanci.cz. DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s. je držitelem značky "Spolehlivá veřejně prospěšná organizace".

Klíčová slova ČR-rodina-gastro-sociální-děti-charita-Dejte dětem šanci

Média, společnost a životní styl