Plastický chirurg se načeká

Praha 6. listopadu 2019 (PROTEXT)

O hloubkovou očistu pleti spojenou s mikromasáží se postará ultrazvuková špachtle

Ošetření radiofrekvenčními sondami se speciálním gelem dělá s pletí zázraky Účinky radiofrekvenční terapie jsou zřetelné již po prvním ošetření, jak dokazuje snímek před a po Zbavit se nechtěných faldíků pomůže kavitace čili ultrazvuková liposukce „Vnější krása není jen zásluha pravidelné péče a šikovných kosmetiček, ale i odrazem nitra,“ připomíná Jana Petráková, majitelka salonu Korunka

Soupeřit s časem je marné. Proces přirozeného stárnutí se ovšem dá přibrzdit, třeba i ošálit, a to bez skalpelu, botoxu a podobně invazivních postupů. Omlazení pokožky i tvarování postavy supermoderními metodami je navíc příjemné.

K absolutním novinkám patří radiofrekvenční ošetření přístrojem Duolift Sequential, který vyvinuli francouzští odborníci. "Za největší výhodu považuji to, že výsledky jsou vidět okamžitě a přetrvávají dlouhodobě. Pokožka obličeje, na krku i v dekoltu je pružná, pevná, doslova rozzářená, vrásky jsou vyhlazené, kontury zpevněné... Jelikož při ošetření dochází k odbourávání podkožního tuku, působí i na dvojitou bradu. Celý proces je absolutně bezbolestný, bezpečný a bez jakýchkoli vedlejších nežádoucích účinků," potvrzuje Jana Petráková, majitelka pražského salonu Korunka.

Ošetření zahrnuje čtyři kroky. Pleť se nejprve důkladně vyčistí ultrazvukovou špachtlí, která odstraní z pórů všechny nečistoty a odumřelé kožní buňky. Současně provede velmi jemnou mikromasáž. Následně se radiofrekvenční sondou pomocí vodivého gelu pokožka zahřívá do hloubky 2 až 3 mm. Tím se aktivuje tvorba nových kolagenových a elastinových vláken, metabolismus, intenzivní hydratace i remodelace kůže. Účinky zesiluje závěrečné působení světla určité vlnové délky, tzv. luminoterapie.

Přístroje hrají prim rovněž při hubnutí. Kavitace neboli ultrazvuková liposukce pomůže vytvarovat zejména oblasti břicha, hýždí a stehen. Za pomoci zařízení CAVITALy se nízkofrekvenční ultrazvukové vlny naruší a "rozbijí" tukové buňky, které pak tukové zásoby přirozenou cestou z těla vyplavují. Zákrok probíhá pohodlně vleže a cítíte jen lehké mravenčení a příjemné teplo. "Klinické studie ukázaly, že už po prvním ošetření dochází k redukci objemu problematických partií průměrně o 1,62 cm," upřesňuje Jana Petráková ze salonu Korunka. Ten se za 21 let své existence vyprofiloval jako špičkové kosmetické pracoviště, které vždy mezi prvními využívá nové metody a trendy v péči o pleť i celé tělo.

Kontakt:

Jana Petráková, salon Korunka, Korunní 4, Praha 2, www.salon-korunka.cz

Klíčová slova ČR-zdraví-kosmetika-styl-firmy-Salon Korunka

Média, společnost a životní styl
Chemický a farmaceutický průmysl