Aukcia Buchbinder Auktion ponúka viac ako 1000 vozidiel

Neunburg vorm Wald (Německo) 29. októbra 2019 (PROTEXT/ots)

Buchbinder Auktion ponúka viac ako 1000 vozidiel a sprievodný vianočný program zadarmo pre prevádzkovateľov vozových parkov a predajcov vozov

Ubytovanie, strava a kyvadlová doprava do hotelov zdarma / Prihadzovanie je možné aj online / Žiadne príplatky, žiadne podmienené predaja a niekedy aj žiadna vyhradená cena / vozidlá priamo z vozového parku Buchbinder predávaná bez zapojenia tretích strán

Buchbinder Auktion zo skupiny Buchbinder Group, znovu ponúkne viac ako 1000 vozidiel predajcom a prevádzkovateľom vozových parkov. Aukcia sa uskutoční v meste Neunburg vorm Wald v dňoch 4. až 6. decembra 2019. Všetky vozidlá pochádzajú priamo z vozového parku skupiny Buchhbinder a v ponuke sú ako luxusné vozy, tak vozy po nehodách i úžitkové vozy. Aukcia sa uskutoční priamo v priestoroch skupiny Buchbinder Group a jej súčasťou je aj vianočný sprievodný program. Do aukcie je možné sa zapojiť aj online. Návštevníkom aukcie bude zadarmo poskytnutá strava a ubytovanie a tiež VIP kyvadlová doprava do hotelov a späť. Sprievodný program je tiež zadarmo.

Buchbinder má jedinečné podmienky aukcie: neúčtuje sa žiadnu aukčnú províziu, nie sú vyhradené ceny ani možnosť opätovného prerokovania a predaj je uzavretý okamžite po odklepnutiu. Navyše tretí deň aukcie sa vozidlá predávajú bez stanovenia minimálnej ceny. Záujemcovia si môžu vozidlá prehliadnuť priamo na mieste a ich podrobný opis a história sú k dispozícii online.

S viac ako 1000 vozy v ponuke a veľkým množstvom prihadzujúcich, ako online, tak priamo na mieste, sú aukcie Buchbinder pravdepodobne najväčšou akciou svojho druhu v automobilovom sektore v celej Európe. Živé aukcie Buchbinder sa konajú od roku 2015 a ponúkajú aj rad sprievodných akcií a večerný program. Aukcie sa konajú v logistickom centre Buchbinder s rozlohou viac ako 330 tisíc štvorcových metrov v Neunburg vorm Wald.

Buchbinder Auktion je súčasťou skupiny firiem Buchbinder Group, ktorá bola založená v roku 1957 a patrí pod krídla Europcar Mobility Group. Sídlo spoločnosti Buchbinder je v Regensburgu a pobočky potom v mestách Duisburg a Neunburg vorm Wald. Skupina prevádzkuje 165 požičovní automobilov v Nemecku, Rakúsku, severnom Taliansku, Maďarsku a na Slovensku. Niekoľkokrát do roka firma Buchbinder Auktion predáva prebytočná vozidla v aukcii, podľa potrieb svojej siete autopožičovní. www.buchbinder-auktion.de

Obrazová dokumentácia pre tlač: https://industrie-contact.com/buchbinder_auktion/press_pictures/

Kontaktné informácie pre tlač: Industrie-Contact, Erik Biewendt, erik.biewendt@ic-gruppe.com, Bahrenfelder Marktplatz 7, 22761 Hamburg, Germany, +49 (0) 40 899 666 0

Klíčová slova Německo-automoto-služby-obchod-Buchbinder