Vianočná atmosféra pred viedenskou radnicou

Viedeň 24. októbra 2019 (PROTEXT/ots)

Nejstarší a nejslavnější vídeňské vánoční trhy s tradicí trvající 600 let plní krásné vánoční sny dětem i dospělým.

Najstaršie a najslávnejšie viedenské vianočné trhy s tradíciou 600 rokov plní krásne vianočné sny deťom i dospelým.

Viedenské vianočné trhy (Viennese Christmas Market) a Viedenský vianočný sen (Vienna Christmas Dream) vás pozývajú od 15. novembra do 26. decembra do nádherne vyzdobeného parku pri viedenskej radnici, kde môžete stráviť niekoľko hodín ochutnávaním vianočných špecialít a vaše deti si zatiaľ môžu upiecť sušienky alebo vyrobiť vianočné darčeky.

Vôňa pražených orechov a mandlí, národné a aj zahraničné spevácke zbory a trumpetisti a tiež výstava betlehemov navodí sviatočnú atmosféru. A niekto možno zahliadne aj "Christkindl".

Bez ohľadu na to, či si chcete užiť živú atmosféru tradičného vianočného trhu, využiť bohatého programu pre deti, zakorčuľovať si v mestskom parku alebo si užiť ďalšie kultúrne zážitky, tradičné Viedenské vianočné trhy ponúkajú pre každého niečo.

Tu sa Vianoce stávajú špeciálne pre celú rodinu. Hlavne deti si môžu užiť skvelú zábavu v sále Volkshalle na radnici, kde si môžu upiecť sušienky a ozdobiť vianočné darčeky. Stretnú sa tu tiež s "Christkindl", ktorý im bude rozprávať vianočné príbehy a od tých najmenších prevezme ich zoznam prianí. Ľudia, ktorí si chcú užiť ešte viac vianočné zábavy sa môžu zviezť vláčikom ťahaným sobmi alebo si v parku pri radnice zviesť na ruskom kolese či historickom kolotoči. Tradičný "Christkindlmarkt" je tiež skvelým miestom pre nákup menších darčekov pre milovanej osoby.

Viedenský vianočný trh a Viedenský vianočný sen sa u viedenskej radnice konajú od 15. novembra do 26. decembra 2019.

Ďalšie informácie: www.christkindlmarkt.at

Andreas Zenker

Zenker & Co Public Relations

info@zenkerundco.at