Vánoční atmosféra před vídeňskou radnicí

Vídeň 24. října 2019 (PROTEXT/ots)

Nejstarší a nejslavnější vídeňské vánoční trhy s tradicí trvající 600 let plní krásné vánoční sny dětem i dospělým.

Vídeňské vánoční trhy (Viennese Christmas Market) a Vídeňský vánoční sen (Vienna Christmas Dream) vás zvou od 15. listopadu do 26. prosince do nádherně vyzdobeného parku u vídeňské radnice, kde můžete strávit několik hodin ochutnáváním vánočních specialit a vaše děti si zatím mohou upéct sušenky nebo vyrobit vánoční dárky.

Sváteční atmosféru navodí vůně pražených ořechů a mandlí, národní i zahraniční pěvecké sbory a trumpetisté a také výstava betlémů. A někdo možná zahlédne i "Christkindl".

Bez ohledu na to, zda si chcete užít živou atmosféru tradičního vánočního trhu, využít bohatého programu pro děti, zabruslit si v městském parku nebo si užít další kulturní zážitky, tradiční Vídeňské vánoční trhy nabízí pro každého něco.

Zde se Vánoce stávají speciální pro celou rodinu. Hlavně děti si mohou užít skvělou zábavu v sále Volkshalle na radnici, kde si mohou upéct sušenky a ozdobit vánoční dárky. Mohou se také setkat s "Christkindl", který jim bude vyprávět vánoční příběhy a od těch nejmenších převezme jejich seznam přání. Lidé, kteří si chtějí užít ještě více vánoční zábavy, se mohou svézt vláčkem taženým soby nebo si v parku u radnice svézt na ruském kole či historickém kolotoči. Tradiční "Christkindlmarkt" je také skvělým místem pro nákup menších dárků pro milované osoby.

Vídeňský vánoční trh a Vídeňský vánoční sen se u vídeňské radnice konají od 15. listopadu do 26. prosince 2019.

Další informace: www.christkindlmarkt.at

Andreas Zenker

Zenker & Co Public Relations

info@zenkerundco.at