Společnost Hikvision oznámila finanční výsledky za 3. čtvrtletí roku 2019: meziroční nárůst o 23,12%

Společnost Hikvision, přední světový poskytovatel inovativních bezpečnostních produktů a řešení, oznámila své finanční výsledky za třetí čtvrtletí roku 2019. Během třetího čtvrtletí roku 2019 dosáhla společnost Hikvision výnosu ve výši 15,92 miliardy RMB, když dosáhla meziročního růstu 23,12 % a čistý zisk připadající akcionářům společnosti dosáhl 3,81 miliardy RMB, což představuje meziroční nárůst o 17,31 %.

Společnost Hikvision v období od 1. do 3. čtvrtletí vygenerovala celkový provozní příjem ve výši 39,84 miliardy RMB, což představuje meziroční nárůst o 17,86 %.

Růst výnosů byl v prvních třech čtvrtletích roku 2019 stabilní a robustní a každé čtvrtletí se postupně zvyšoval.

Společnost Hikvision je přesvědčena, že na čínském i zahraničním trhu rostou požadavky na bezpečnost a vznikají příležitosti růstu, a proto se neustále bude snažit poskytovat vynikající produkty a služby všem zákazníkům a partnerům po celém světě.

Úplnou finanční zprávu za 3. čtvrtletí 2019 naleznete zde.

O společnosti Hikvision

Společnost Hikvision je předním světovým poskytovatelem bezpečnostních produktů a řešení. Díky rozsáhlé a vysoce kvalifikované pracovní síle ve výzkumu a vývoji vyrábí Hikvision kompletní sadu komplexních produktů a řešení pro širokou škálu vertikálních trhů. Kromě bezpečnostního průmyslu rozšiřuje společnost Hikvision svůj dosah i na inteligentní domácí technologie, průmyslovou automatizaci a automobilovou elektroniku, aby dosáhla své dlouhodobé vize. Produkty Hikvision také poskytují výkonnou obchodní inteligenci pro koncové uživatele, což může umožnit efektivnější provoz a větší komerční úspěch. Společnost Hikvision, která se zavázala k maximální kvalitě a bezpečnosti svých produktů, vyzývá partnery, aby využívali mnohé zdroje kybernetické bezpečnosti, které Hikvision nabízí, včetně centra Hikvision Cybersecurity Centre. Další informace naleznete na webových stránkách www.hikvision.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1015896/Hikvision_Q3_financial_results.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1015895/Q3_financial_results_Hikvision.jpg

KONTAKT: Luke Liu, Tel: +86-15210662217, Fax: +86 571 89935635, E-mail: liuyunlong10@hikvision.com

Klíčová slova Čína-finance-elektronika-Hikvision Digital Technology