PROTEXT VIDEO: Workshop ke zrušení střídání času...

ČTK bude v servisu PROTEXT VIDEO ve čtvrtek 24. října od 08:00 vysílat živě workshop ke zrušení střídání času, které má vejít v platnost v roce 2021. Setkání se uskuteční v Praze na ministerstvu dopravy, nábř. Ludvíka Svobody 12 a zúčastní se ho ministr dopravy Vladimír Kremlík, Petra Holubičková z oddělení koordinace vztahů s EU ministerstva dopravy a odborníci z řad lékařů, sociologů a ekonomů. V 10:00 je plánováno vyjádření pro média.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Klíčová slova ČR-doprava-společnost-čas-Praha-24.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Auto-moto, doprava a stroje
Média, společnost a životní styl