Michael Scheiner se stal globálním marketingovým ředitelem značky Tommy Hilfiger

Značka Tommy Hilfiger, kterou vlastní firma PVH Corp. [index NYSE: PVH], s potěšením oznamuje jmenování Michaela Scheinera do funkce globálního marketingového ředitele značky Tommy Hilfiger Global, a to s účinností od 28. října 2019.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete přečíst zde: https://www.businesswire.com/news/home/20191021005511/en/

Michael má více než 15 let zkušeností s globálními značkami. Přichází do Tommy Hilfiger z firmy Hollister Co., kde zastával funkci viceprezidenta pro globální marketing. Jeho práce pomohla značku Hollister dostat mezi 5 nejoblíbenějších značek mezi dospívajícími, podle žebříčku Piper Jaffray’s Fall 2019 Taking Stock a pomohla značce Hollister stát se uznávaným multikanálovým maloobchodním prodejcem. Michael své zkušenosti a tah na branku využije k tomu, aby značka TOMMY HILFIGER zavedla a používala nové inovativní marketingové strategie, zejména online platformu a marketing založený na zkušenostech, s cílem oslovit a získat přízeň nové generace spotřebitelů.

“Vzhledem k tomu, že jsme jedna z nejuznávanějších značek v globálním měřítku, musí naše marketingové týmy po celém světě inspirovat, nadchnout a komunikovat s našimi zákazníky,“ řekl Daniel Grieder, generální ředitel firmy Tommy Hilfiger Global & PVH Europe.

“Jsme rádi, že Michael přichází do naší špičkové marketingové organizace a věříme, že se stane velkou posilou v naší probíhající digitální transformaci, umožní nám strategicky řešit nové problémy a pomůže značce Tommy Hilfiger udržet náskok před konkurencí.”

“Je pro mě velká čest pracovat pro takovou ikonickou globální značku,” řekl Michael. “Inovace a tah na branku, které značku Tommy Hilfiger provází od samého počátku, je inspirující. Těším se na úzkou spolupráci s Tommym, Danielem a firemními talentovanými marketingovými týmy z celého světa, abychom společně napsali další kapitolu značky Tommy Hilfiger, která v příštím roce oslaví své 35. výročí.”

Michael se spolu se svou rodinou přesune do globální centrály značky Tommy Hilfiger v nizozemském Amsterdamu.

TOMMY HILFIGER je jednou z předních lifestylových značek, která je globálně uznávaná pro svou pověst a identitu.

Marketingové aktivity značky TOMMY HILFIGER jsou velice důležité pro neustálé zlepšování povědomí o značce a vytváření strategií, které nám pomáhají udržet si loajální skupinu zákazníků a fanoušků. Dnes je značka díky špičkovým kolekcím, kampaním a partnerství dobře známá zákazníkům po celém světě.

O společnosti Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger je jedním z nejvýznamnějších světových návrhářů v oblasti životního stylu. Jeho portfolio zahrnuje značky TOMMY HILFIGER a TOMMY JEANS. Zaměřuje se na navrhování a marketing vysoce kvalitního pánského a sportovního oblečení, kolekcí dámského a sportovního oblečení, dětského oblečení, džínových kolekcí, spodního prádla (včetně toalet, ložního a odpočinkového oblečení), obuvi a doplňků. Prostřednictvím vybraných držitelů licencí nabízí Tommy Hilfiger doplňkové produkty životního stylu, jako například brýle, hodinky, vůně, atletické oblečení (pro golf a plavání), ponožky, drobné kožené zboží, domácí zboží a zavazadla. Produktová řada TOMMY JEANS se skládá z džínových oděvů a obuvi pro muže a ženy, příslušenství a vůní. Zboží značek TOMMY HILFIGER a TOMMY JEANS je k dispozici zákazníkům po celém světě prostřednictvím rozsáhlé maloobchodní sítě TOMMY HILFIGER a TOMMY JEANS, předních specializovaných a obchodních prodejen, výběrových online prodejců, a dále na adrese tommy.com.

O společnosti PVH Corp.

PVH je jednou z nejobdivovanějších módních a lifestylových společností na světě. Ovládáme značky, které módu posunují vpřed - pro dobrou věc. Naše portfolio zahrnuje takové kultovní značky jako jsou TOMMY HILFIGER, CALVIN KLEIN, Van Heusen, IZOD, ARROW, Speedo*, Warner's, Olga a značky Geoffrey Beene, stejně jako značku prádla True & Co. Prodáváme různé výrobky pod těmito a jinými vlastními a licencovanými značkami, které jsou známé na národní i mezinárodní úrovni. Společnost PVH má více než 38 tisíc partnerů a spolupracovníků ve více než 40 zemích světa a naše roční tržby dosahují 9,7 miliardy amerických dolarů. To je síla PVH.

*Značka Speedo je trvale licencována pro Severní Ameriku a Karibskou oblast společností Speedo International, Limited.About PVH Corp.

VÝHLEDOVÁ PROHLÁŠENÍ VE SMYSLU NOVELY ZÁKONA O VEDENÍ SOUDNÍCH SPORŮ TÝKAJÍCÍCH SE OBCHODOVÁNÍ S CENNÝMI PAPÍRY Z ROKU 1995: Výhledová prohlášení v této tiskové zprávě zahrnují mimo jiné údaje týkající se plánů, cílů, očekávání a záměrů společnosti, které podléhají ustanovením novely Zákona o vedení soudních sporů týkajících se obchodování s cennými papíry z roku 1995. Upozorňujeme investory, že tato výhledová prohlášení podléhají rizikům a nejistotám, z nichž mnohé nelze přesně předvídat a předpokládat, a které zahrnují mimo jiné následující: (i) plány, strategie, cíle, očekávání a záměry společností se mohou podle uvážení společnosti kdykoliv změnit, (ii) společnost může být považována za vysoce spekulativní a využívat značnou část svých finančních toků na umoření svých dluhů, v jejichž důsledku nebude mít dostatečnou hotovost na financování svých aktivit v takovém měřítku, jakém by chtěla nebo v jakém je realizovala v minulosti; a (iii) další rizika a nejasnosti, které společnost čas od času předkládá v hlášeních Americké komisi pro kontrolu cenných papírů („SEC“).

Firma nepřijímá žádnou povinnost veřejně aktualizovat svá výhledová prohlášení, a to ani na základě nových informací, budoucích událostí, či jinak.

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191021005511/en/

Kontaktní informace

Tommy Hilfiger Contact

Baptiste Blanc