PROTEXT VIDEO: Kulatý stůl k rozšíření Letiště Václava..

ČTK bude v servisu PROTEXT VIDEO vysílat v pondělí 21. října živě diskusi na téma rozšíření pražského Letiště Václava Havla. Letiště se už nyní potýká s limity a plánuje investice, s nimiž by roční kapacita měla za osm let stoupnout o čtyři miliony na 21 milionů cestujících. U kulatého stolu se těmto otázkám budou věnovat prezident Hospodářské komory Vladimír Dlouhý, ministr dopravy Vladimír Kremlík a další odborníci, zástupci letiště, státu, firem i odborů. Jejich diskusi můžete živě sledovat od 10:00 do 13:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Klíčová slova ČR-letectví-stavby-Praha-21.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Auto-moto, doprava a stroje