Ritchy Group, přední výrobce náplní do elektronických cigaret, zveřejňuje utajovaná data

Společnost RITCHY se rozhodla zveřejnit všechny chemické přísady používané při výrobě náplní do elektronických cigaret pod značkami LIQUA a Aramax. Zároveň vyzývá všechny profesionální výrobce v oboru, aby se připojili a veřejně sdíleli interní údaje se spotřebiteli, médii a odborníky.

Ritchy Group, přední evropský výrobce náplní do elektronických cigaret LIQUA a Aramax, dnes zveřejnil obsáhlý seznam chemických přísad používaných v těchto náplních na www.ritchy.com/public. Společnost se rozhodla poskytnout podrobné informace zákazníkům a veřejnosti po nedávných událostech spojených s plicním onemocněním v USA. Ritchy Group také zveřejnila své standardy kvality výroby a kontrolní postupy dostupné na www.ritchy.com/about-us

"Již 10 let věříme v transparentnost a jsme si jisti, že naše produkty patří mezi ty nejvíce ověřené na světě," řekl Max Kosenko, generální ředitel společnosti Ritchy Group Ltd. "Rozhodli jsme se udělat první krok a zveřejnit chemické přísady v našich produktech. Vyzýváme ostatní odpovědné výrobce, aby následovali náš krok a také sdíleli svá data. Společně můžeme zlepšit diskusi s veřejností a regulačními orgány o budoucnosti odvětví, které významně pomáhá snižovat dopady kouření, jako nejškodlivějšího zlozvyku dneška."

Společnost Ritchy Group bude v blízké budoucnosti i nadále sdílet další podrobnosti o svých produktech. Nastal čas, aby se toto odvětví stalo otevřenějším a vyzýváme ostatní výrobce, aby podepsali otevřený dopis dostupný na webových stránkách společnosti Ritchy Group a potvrdili tak svůj závazek ke kontrole kvality a naprosté transparentnosti.

Zobrazit seznam přísad

14. října

Otevřený dopis

Společnost Ritchy Group zveřejňuje svůj Otevřený dopis, podepsaný generálním ředitelem Maxem Kosenkem, kde uvádí své závazky sdílet důležitá data o bezpečnosti produktů a vyzývá další výrobce v oboru vapingu, aby se připojili k větší transparentnosti svých produktů pro zvýšení kvality a bezpečnosti.

Link na otevřený dopis nebo na www.ritchy.com/public/

Klíčová slova ČR-tabák-zdraví-chemie-trh-firmy-Ritchy Group

Potraviny, gastronomie