Ritchy Group, přední výrobce náplní do elektronických cigaret, zveřejňuje utajovaná data

Praha 17. října 2019 (PROTEXT)

Společnost RITCHY se rozhodla zveřejnit všechny chemické přísady používané při výrobě náplní do elektronických cigaret pod značkami LIQUA a Aramax. Zároveň vyzývá všechny profesionální výrobce v oboru, aby se připojili a veřejně sdíleli interní údaje se spotřebiteli, médii a odborníky.

Ritchy Group, přední evropský výrobce náplní do elektronických cigaret LIQUA a Aramax, dnes zveřejnil obsáhlý seznam chemických přísad používaných v těchto náplních na www.ritchy.com/public. Společnost se rozhodla poskytnout podrobné informace zákazníkům a veřejnosti po nedávných událostech spojených s plicním onemocněním v USA. Ritchy Group také zveřejnila své standardy kvality výroby a kontrolní postupy dostupné na www.ritchy.com/about-us

"Již 10 let věříme v transparentnost a jsme si jisti, že naše produkty patří mezi ty nejvíce ověřené na světě," řekl Max Kosenko, generální ředitel společnosti Ritchy Group Ltd. "Rozhodli jsme se udělat první krok a zveřejnit chemické přísady v našich produktech. Vyzýváme ostatní odpovědné výrobce, aby následovali náš krok a také sdíleli svá data. Společně můžeme zlepšit diskusi s veřejností a regulačními orgány o budoucnosti odvětví, které významně pomáhá snižovat dopady kouření, jako nejškodlivějšího zlozvyku dneška."

Společnost Ritchy Group bude v blízké budoucnosti i nadále sdílet další podrobnosti o svých produktech. Nastal čas, aby se toto odvětví stalo otevřenějším a vyzýváme ostatní výrobce, aby podepsali otevřený dopis dostupný na webových stránkách společnosti Ritchy Group a potvrdili tak svůj závazek ke kontrole kvality a naprosté transparentnosti.

Zobrazit seznam přísad

14. října

Otevřený dopis

Společnost Ritchy Group zveřejňuje svůj Otevřený dopis, podepsaný generálním ředitelem Maxem Kosenkem, kde uvádí své závazky sdílet důležitá data o bezpečnosti produktů a vyzývá další výrobce v oboru vapingu, aby se připojili k větší transparentnosti svých produktů pro zvýšení kvality a bezpečnosti.

Link na otevřený dopis nebo na www.ritchy.com/public/

Klíčová slova ČR-tabák-zdraví-chemie-trh-firmy-Ritchy Group

Potraviny, gastronomie