První FinTech inkasní agentura na českém trhu vsází na inovace

Praha 16. října 2019 (PROTEXT)

Technologie hýbou světem. Fincollect SE zavádí technologie a inovace i na trh s pohledávkami a připravuje se na generaci dlužníků, u které brzy klasické metody inkasa nebudou účinné.

"Předlužení je stále součástí dnešního života, tento trend se bohužel ještě nezměnil. Ani mladí lidé nejsou často schopni řešit své závazky a mnohdy neznají důsledky takového jednání. Aktuálně tak vzniká nová generace dlužníků složená právě z lidí tzv. generace Z. Je to online generace, která nezažila dobu bez internetu a smartphonů," říká ředitelka Fincollect Anežka Pavlíková a dodává: "Jsme přesvědčeni, že bez využití moderních nástrojů a technologií nebude brzy možné s touto cílovou skupinou vůbec navázat kontakt."

Fincollect tak jako první přichází na trh s vlastní unikátní strategií. Klíčem je individuální přístup k dlužníkům dle jejich způsobu komunikace a řešení závazků, a to za pomoci nejmodernějších technologií, automatizace či robotizace.

www.fincollect.cz

Klíčová slova ČR-finance-dluhy-firmy-Fincollect