Export Portal zve odborníky na dovoz a vývoz na Panel odborníků z EU a Ruska

Glendale (Kalifornie) 16. října 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Globální obchodní platforma B2B nabízí odborníkům možnost propojovat se, sdílet svůj hlas a ovlivňovat změny v roli velvyslanců zemí

Platforma Export Portal s uvedením svého vysoce očekávaného mezinárodního obchodního centra B2B v poopravené verzi (beta) přivítá odborníky z EU a Ruska na svém panelu odborníků EP+ jako velvyslance zemí.

EP+ je inovativní přístup, který dodává malým a středním podnikům vše, co potřebují k mezinárodnímu obchodu v Rusku a EU. Platforma Export Portal zaujala nový přístup k tomu, jak malé a střední podniky obchodují při překonávání jedinečných problémů, jimž čelí, jako jsou obchodní války a obtíže s digitalizací. EP+ je globální síť, která poskytuje podporu místním malým a středním podnikům a chápe jejich obtíže.

Účastníci mají řadu výhod, na které se mohou těšit, včetně provize založené na příjmu, vyjádření obchodních a komerčních potřeb své země a pomoci malým a středním podnikům v jejich zemi obchodovat na mezinárodní úrovni. Na platformě EP+ mají členové možnost podporovat růst ekonomiky a malé a střední podniky ve svých zemích.

„Díky platformě EP+ mohou odborníci na obchod nejen pomáhat mezinárodnímu obchodu v EU a Rusku na nejnižší úrovni, ale mají přímý podíl na nejnovějších technologiích ve svém oboru," řekla Ally Spinu, generální ředitelka společnosti Export Portal. „Velvyslanci zemí mají díky EP+ možnost ovlivňovat revoluci elektronického obchodování v rámci dovozu a vývozu, která probíhá na platformě Export Portal, a to jak lokálně, tak globálně."

Chcete-li se dozvědět více o této příležitosti a zaregistrovat se jako velvyslanec země na platformě Export Portal, navštivte webové stránky: https://www.exportportal.com/landing/country_ambassador.

O společnosti Export Portal a generální ředitelce Ally Spinu: Po osobní zkušenosti s obtížemi mezinárodního obchodu založila úspěšná podnikatelka Ally Spinu společnost ExportPortal.com. Export Portal je digitální trh B2B, jehož cílem je být komplexním mezinárodním obchodním uzlem pro malé a střední podniky a jejich protějšky. Export Portal, který je postaven na patentované technologii blockchainu, se zaměřuje především na zabezpečení, transparentnost, efektivitu nákladů a snadné použití. Partneři mohou s jistotou obchodovat, spojovat se a komunikovat s dalšími ověřenými společnostmi a odborníky z celého světa.

Více informací o naší platformě naleznete na webových stránkách: https://www.exportportal.com/learn_more

Chcete-li s námi mluvit o naší vizi a investovat do lepšího způsobu obchodování, jděte na: http://ec-b2b.com/

Pro shlédnutí 2minutového vysvětlení problému, který ExportPortal.com řeší, přejděte na odkaz: https://www.youtube.com/watch?v=wUi0jB_MslA

Blížící se čtvrtá průmyslová revoluce a elektronický obchod: Jedná se o nákup z renomovaného zdroje - Export Portal.

KONTAKT: John Zahaitis, Export Portal, http://ec-b2b.com/, +1 (818) 965-9399, investors@exportportal.com | media@exportportal.com

Klíčová slova USA-obchod-trh-komunikace-Export Portal

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace