Project Management Institute představil svou správní radu na rok 2020

Filadelfie 7. října 2019 (PROTEXT/BusinessWire)

Project Management Institute (PMI), světová jednička v oblasti služeb pro projektové řízení a správu portfolia, dnes představila svou správní radu na rok 2020. Členové organizace PMI si zvolili zástupce do svého statutárního orgánu, kteří budou své funkce zastávat po dobu 3 let. Čtyři ředitelé, které vybrali jejich kolegové, budou zastávat funkci předsedů řídícího výboru organizace PMI a odpovídat za jednotlivé úseky.

Za členy řídícího výboru PMI na rok 2020 byly zvoleny následující osoby:

• Předseda řídícího výboru pro spolupráci s představenstvem PMI - Anthony (Tony) Appleby, MBA, PMP

• Předseda řídícího výboru pro strategii - Tejas Sura, MS, MBA, PMP, PfMP

• Předseda řídícího výboru pro audity - Galen Townson, PMP

• Předsedkyně řídícího výboru pro odměny a náhrady - Caterina (Cathy) La Tona, BCS, PMP, PfMP

Novou ředitelkou zvolenou na období 2020 - 2022 je:

• Anca Slu?anschi, MSc, PMP, ICP-APM

Ve svých funkcích budou v roce 2020 pokračovat následující ředitelé:

• Anthony (Tony) Appleby, MBA, PMP

• Randall T. (Randy) Black, P.Eng., PMP

• J. Davidson Frame, PhD, PMP, PMI Fellow

• Teresa A. (Terri) Knudson, MBA, PMP, PgMP, PfMP

• Caterina (Cathy) La Tona, BCS, PMP, PfMP

• Beth Partleton, PMP, PMI Fellow

• LuAnn Piccard, PMP

• Jennifer Tharp, PMP

• Roberto Toledo, MBA, PMP

• Galen Townson, PMP

• Tejas Sura, MS, MBA, PMP, PfMP

O Project Management Institute (PMI)

Project Management Institute (PMI) je přední světová asociace pro všechny, kteří uvažují o tom, vnést do své profese projektové a programové řízení nebo správu portfolia. Prostřednictvím poradenství, spolupráce, vzdělávání a výzkumu se snažíme připravit více než 3 milióny odborníků na celém světě na Projektovou ekonomiku. V roce 2019 slavíme 50. výročí našeho založení a fungujeme skoro ve všech zemích světa, kde pomáháme v kariérním růstu, zlepšujeme úspěch organizací a dále zdokonalujeme profesi projektového manažera prostřednictvím světové uznávaných standardů, certifikací, komunit, nástrojů, akademického výzkumu, publikováním, kurzy profesního rozvoje a příležitostem k setkávání. Společnost ProjectManagement.com jako součást skupiny PMI vytváří online globální komunitu, která přináší více zdrojů, lepší nástroje, rozsáhlejší sítě a širší perspektivy. Navštivte nás na stránkách www.PMI.org, www.projectmanagement.com, www.facebook.com/PMInstitute a na Twitteru @PMInstitute.

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191006005027/en/

Kontaktní informace:

Mary Ortega

mary.ortega@pmi.org

Zdroj: Project Management Institute

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-trh-hospodářství-Project Management Institute

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Obchod, marketing