Komiks pro introverty od Deborah "Debbie" Tung

Praha 30. září 2019 (PROTEXT)

Introvertka v hlučném světě

Debbie Tung

Introvertka v hlučném světě

Překlad Marie Těthalová

Když jsou vašimi nejlepšími přáteli knihy a vaše představa o báječném víkendu obnáší čtení, spoustu hrnků čaje a malování obrázků, to vše v duchu hesla: "Lidem vstup zakázán", každé pozvání na večírek nebo do kina představuje výzvu. Místy úsměvná, místy smutná kniha je otevřeným oknem do světa všech, kdo by svůj život nejradši strávili zalezlí pod dekou. Když ale jako Debbie zjistí, že kamarádit se s ostatními lidmi může být fajn, jejich život se rozjasní...

Kniha upoutá svým obsahem, ale také jedinečným zpracováním ilustrací. Debbie Tung je ve světě komiksu známou osobou (nejen v zahraničí).

Deborah "Debbie" Tung je ilustrátorkou a tvůrkyní komiksů. Její komiksy vycházejí z každodenního života a z její lásky k čaji a knihám. Se svým mužem žije v Birminghamu.

brož., 184 str., 339 Kč

ISBN: 978-80-262-1545-5