Společnost Narada podepsala se společností EDF Renewables dohodu o spolupráci v oblasti zdokonalování projektů skladování energie v Číně

Chang-čou (Čína) 27. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Narada, jeden z předních světových výrobců baterií a světový dodavatel řešení pro ukládání energie, oznámila podepsání dohody o spolupráci na realizaci projektů skladování energie v Číně s EDF Renewables China, čínskou dceřinou společností globálního hráče v oblasti obnovitelných zdrojů energie.

Spolupráce začala dohodou o akvizici zařízení společnosti Narada pro skladování energie ve vlastnictví a provozu od září 2018 společností EDF Renewables China. Toto zařízení pro skladování energie o výkonu 1,5 MW/12 MWh se nachází v Čen-ťiangu v provincii Ťiang-su v Číně.

Nová dohoda připravuje cestu pro funkční rozšíření projektu, který má poskytnout kapacitu až 12 000 kWh/den pro blízký, nedávno dostavěný průmyslový park.

„Společnost Narada s potěšením vítá partnerství s EDF Renewables, aby svým zákazníkům poskytovala čistou energii prostřednictvím projektu systému skladování energie v Čen-ťiangu (Zhenjiang Energy Storage System)," řekl pan Wang Yueneng, místopředseda představenstva společnosti Narada.

„Společnost EDF Renewables je nadšená z partnerství se společností Narada. V rámci této nové inovativní struktury, se systémem skladování energie, který může v budoucnu koncovým uživatelům poskytovat inteligentní a udržitelná energetická řešení," řekl pan Tian Yue, generální ředitel společnosti EDF Renewables China.

O společnosti Narada

Společnost Narada je lídrem v oblasti inteligentní zelené energie a průmyslových inovací a také poskytovatelem řešení na klíč. Na výrobu špičkových průmyslových baterií se specializuje 24 let. Hlavním předmětem podnikání je vývoj, výroba, prodej a servis stacionární energie, hnací energie, akumulátory pro obnovitelné energie a také příslušenství a integrace systémů.

Více informací naleznete na webových stránkách: en.naradapower.com

Linkedln: Narada Power Source Co., Ltd.

Paní Yupei Zhou

+86-571-5697-5980

intl@narada.biz

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1002290/EDF_Renewables_China_Narada_1.jpg