Internet Advertising Conference 2020 se uskuteční 13. února v prostorách O2 Universum

Praha 26. září 2019 (PROTEXT)

Již třináctý ročník Internet Advertising Conference (IAC) pořádané Sdružením pro internetový rozvoj (SPIR) proběhne 13. února 2020 v novém multifunkčním a kulturním centru O2 Universum ve Vysočanech.

Tradiční setkání mediálních profesionálů se bude věnovat třem hlavním tematickým okruhům: umělé inteligenci (AI) a aktuálním trendům, programatiku a chytré reklamě a datům uživatelů v síti. Nejen účastníkům na juniorských pozicích jsou určeny dva workshopy, jejichž tématem bude online mediální plánování a programatické obchodování. Konkrétní program se připravuje a pořadatelé o něm budou průběžně na stránkách konference informovat.

Internet Advertising Conference (IAC) je tradiční akcí Sdružení pro internetový rozvoj (SPIR). V roce 2020 proběhne 13. ročník, v připravovaném programu se počítá s téměř 30 přednášejícími ze zahraničí i ČR a zhruba 500 účastníky.

Pro další informace kontaktujte, prosím:

Tereza Tůmová, PR manažerka

e-mail: tereza.tumova@spir.cz

Klíčová slova ČR-internet-reklama-média-IAC-SPIR

IT, telekomunikace
Média, společnost a životní styl