Podzimní TRADE NEWS se vydalo na digitální stezku. Stejně jako největší strojírenský svátek - MSV Brno

Praha 25. září 2019 (PROTEXT)

"Nebojme se být skvělí, naše země na to má," říká v rozhovoru pro TRADE NEWS vicepremiér a ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček. A v tomto duchu je laděno i zářijové číslo, které prezentuje úspěchy našeho špičkového výzkumu a inovativních firem s akcentem na nové technologie. Neboť letošní Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně má sice stále ve znaku ozubená kolečka, ale jeho hlavním tématem je digitální továrna.

Globalizace, digitalizace a s tím spojená nutnost neustále inovovat je také tématem hlavního rozhovoru čísla s jedním z největších světových odborníků na poli managementu, profesorem Hermannem Simonem. Ten například tvrdí, že jsou to malé a střední firmy, které hrají v tomto procesu klíčovou roli a bývají lepšími inovátory než ty velké.

Zástupci vládních agentur, MPO, ale i úspěšně exportujících firem vám tentokrát představí čtyři evropské trhy: Německo, Francii, Itálii a Španělsko. Možná vás udiví, že i takto blízká teritoria dokáží překvapit a některé naše představy o nich patří mezi klišé.

Čtvrté letošní vydání magazínu o obchodu a exportu TRADE NEWS vychází auditovaným tištěným nákladem 9000 kusů na 108 stranách a je nabité informacemi. Již osmým rokem ho pro vás připravuje a vydává agentura ANTECOM jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.

TRADE NEWS je distribuován bezúplatně přímo k manažerům firem s rozhodující pravomocí. Zdaleka se nejedná pouze o členy AMSP ČR, ale také o další společnosti a instituce. Je připravován ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, agenturami CzechTrade a CzechInvest, dalšími institucemi podporujícími český vývoz, jako jsou například EGAP, ČEB, ČMZRB, ICC ČR, a s Ministerstvem zahraničních věcí ČR.

Více informací také na: www.itradenews.cz www.tradenews.cz

Kontakt:

ANTECOM s.r.o.

TRADE NEWS

Redakční servis: +420 602 313 176

produkce@antecom.cz

www.itradenews.cz

www.tradenews.cz

www.techedu.cz

www.age-management.cz

www.srdceslaskou.cz

priloha