Jak se platí sen? - diskuze o bydlení a možnostech jeho financování

Praha 24. září 2019 (PROTEXT)

Kdy se vyplatí rekonstruovat? Kdy je lepší se přestěhovat? Jak se k vlastnímu bydlení dostanou mladí? I o těchto tématech budou mluvit účastníci panelové diskuze s názvem „Jak se platí sen?“. Přímý přenos se uskuteční v úterý 24. září od 14 hodin. Setkání pořádá Asociace českých stavebních spořitelen a promluví na ní sedm odborníků na bydlení a jeho financování.

Diskuzi můžete sledovat v přímém přenosu

Mezi diskutujícími bude Petr Teplý z Vysoké školy ekonomické, předseda České společnosti pro rozvoj bydlení Martin Kroh či předseda představenstva Asociace inspektorů nemovitostí Radim Mařík. Zúčastní se také hlavní ekonom a poradce předsedy představenstva skupiny DRFG Martin Slaný. Chybět nebudou ani zástupci AČSS - předseda Jan Jeníček, místopředseda Pavel Jirák a tajemník Jiří Šedivý.

Klíčová slova ČR-reality-byty-finance-Asociace českých stavebních spořitelen

Stavebnictví, bydlení a reality
Finance, ekonomika