Huami představuje náramek Amazfit X - nový koncepční produkt

Berlín 20. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Akce „Intelligent Movement" pro uvádění produktů na trh nám přinesla novou technologii zaobleného displeje Amazfit pro koncepční produkt Amazfit X.

Hlavní informace:

• 1. Amazfit představuje nový koncepční produkt se zaobleným HD displejem.

• 2. Displej má rozlišení 326ppi a 100% pokrytí barevného gamutu NTSC.

• 3. Náramek Amazfit X bude k dispozici v roce 2020.

Huami (NYSE: HMI), technologická společnost kotovaná na americké burze, letos uspořádala během veletrhu IFA v Berlíně neuvěřitelně úspěšnou akci uvedení produktů na trh. Po letošním mezinárodním debutu na veletrhu MWC představila společnost v Berlíně koncepční produkt Amazfit X.

Amazfit X: 92° flexibilní zaoblený displej | HD rozlišení 326ppi | Jas 430 nitů | 100% pokrytí barevného gamutu NTSC | Displej AMOLED s úhlopříčkou 2,07" | Zaoblená lithiová baterie se 7denní výdrží [1] | Celokovový kryt

Ačkoli tento produkt nebude uveden na trh do roku 2020, pan Wang Huang, zakladatel, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Huami, vysvětlil, jak by produkt vypadal, a přiblížil některé technické specifikace, jako je 92° flexibilní zaoblený displej. Tento nový 2,07" zaoblený displej, který je v současné době testován, vykázal úžasné výsledky v laboratoři, jako je 100% pokrytí barevného gamutu NTSC a jas obrazovky 430 nitů.

Displej s rozlišením 326ppi HD je dodáván také se zaoblenou lithiovou baterií a třídílnou základní deskou, která je připojena pomocí FPC tak, aby odpovídala zaoblenému tělu hodinek. Technologie a způsob ohýbání skla jsou tak složité, že sklo vyžaduje zahřátí na 700 °C. Navíc tyto hodinky nebudou mít žádná fyzická tlačítka, aby bylo vytvořeno hladké tělo z jednoho kusu; místo toho budou vybaveny skrytými tlačítky citlivými na tlak, které reagují na dotek.

A nakonec, 220mAh baterie zařízení vydrží přibližně 7 dní[1]. Zaoblené tělo náramku bude obepínat zápěstí v mnohem pohodlnější poloze. Zakřivení také poskytuje větší displej, přibližně o 244% větší než jiná nositelná zařízení s podobnými velikostmi, což uživateli umožňuje procházet více informací.

Další informace o náramku Amazfit X a jeho funkcích budou dostupné později, jakmile se bude blížit termín uvedení produktu na trh.

Rozhodně nový nositelný doplněk, který budou mnozí v roce 2020 vyhledávat.

Média

Pro kontakt s oddělením vztahů s veřejností společnosti Huami kontaktujte raul@huami.com

Pro stažení fotografií náramku Amazfit X klikněte zde.

Facebook / Instagram / Twitter / Web

[1] Na základě laboratorních testů. Životnost baterie závisí na způsobu užívání.

KONTAKT: Raul Falquez, +86-138-2336-4742, raul@huami.com

Klíčová slova Německo-Čína-elektronika-Huami