Opel rozšířuje od 1. září klientské portfolio společnosti GEFCO

Praha 19. září 2019 (PROTEXT)

Od 1. září 2019 rozšiřuje logistická společnost GEFCO portfolio klientů na českém trhu. Své služby nově poskytne další značce vozů, německému Opelu. Pro klienta zajistí kompletní logistické toky, stejně jako služby skladování, inspekce před doručením a následnou distribuci dealerům i korporátním klientům v rámci České republiky.

V rámci smlouvy bude GEFCO pro Opel řídit toky hotových vozů z výrobních závodů do logistického centra GEFCO v Kolíně, kde vozy projdou prohlídkou při příjmu, následně budou uskladněny a po odvolávce tým expertů GEFCO provede kompletní kontrolu vozů před doručením (tzv. Pre Delivery Inspection) a zajistí distribuci aut kompletně připravených pro provoz do dealerské sítě Opel.

Zpráva o spolupráci GEFCO se značkou Opel na českém trhu přichází půl roku poté, co Skupina GEFCO oznámila obnovení exkluzivní čtyřleté smlouvy na komplexní 4PL služby pro značky Opel a Vauxhall, v rámci nichž realizuje vstupní i výstupní logistiku dílů a pohonných jednotek z poboček dodavatelů po celém světě do montážních závodů Opel a Vauxhall, ale i distribuci hotových vozů k prodejcům a koncovým klientům. Od 1. září 2019 rozšíří klientské portfolio o značku Opel také GEFCO Slovakia, které od roku 2017 tvoří s GEFCO Česká republika společný geo-region. „Rádi vidíme podobné synergie v rámci geo-regionu Česko-Slovensko,“ oceňuje mezinárodní přesah spolupráce Aleksander Raczynski, generální ředitel GEFCO Česká republika a Slovensko.

O SKUPINĚ GEFCO

GEFCO je světovým lídrem v oblasti komplexních řešení dodavatelského řetězce a evropským lídrem automobilové logistiky. Stavíce na 70 letech zkušeností a vice než 15 000 odbornících, GEFCO navrhuje chytrá, flexibilní řešení pro komplexní dodavatelský řetězec ve všech oblastech průmyslu. Skupina GEFCO je přítomna na 47 světových trzích, se silnou nadnárodní sítí partnerů obsluhuje na 300 destinací po celém světě. Celkové příjmy Skupiny v roce 2018 dosáhly 4,6 miliardy eur.

www.gefco.net.

KONTAKTY PRO TISK

TOMÁŠ BRADA

GEFCO ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o.

tomas.brada@gefco.net

MARTINA BERANOVÁ

Benes Consulting Group s.r.o.

martina.beranova@benesgroup.cz

Klíčová slova ČR-trh-automoto-služby-firmy-Opel-GEFCO