Společnost Shanghai Electric urychluje zahraniční působnost, hledá zámořské partnery

Abú Zabí 19. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Shanghai Electric Group (dále jen „Skupina"), přední výrobce energetických zařízení a poskytovatel řešení, představila svá různá řešení a vybavení na 24. světovém energetickém kongresu (WEC), který se konal v Abú Zabí ve dnech 9.-12. září. Skupina dlouhodobě působí v zahraničí a realizuje projekty, zejména s partnery na Blízkém východě v různých oblastech, včetně solární energie, plynové energie, odsolování a správy energie.

Ve snaze poskytovat čistší a chytřejší řešení vyvinula společnost Shanghai Electric vyspělejší produkty a na výstavě WEC představila komplexnější a vzájemně propojená řešení se službami pro celý životní cyklus, aby lépe sloužila svým klientům na celém světě. Od zavádění jednotlivých produktů po komplexnější a integrovanější řešení se skupina aktivně snaží o pozitivní transformaci strategického plánování a své dobré postavení v odvětví na základě trendu vývoje trhu a poptávky.

Co se týče obchodní stránky, společnost Shanghai Electric se zaměřila na zámořské trhy. V roce 2018 skupina dokonce zaznamenala mnoho nových stavebních zakázek na zahraničních trzích, které předčily zakázky na tuzemském trhu, což podtrhuje snahu skupiny prosadit svá řešení v zahraničí v souladu s čínskou iniciativou Pásu a cesty. Skupina v roce 2018 zahájila několik významných zahraničních projektů, včetně projektu výstavby solární elektrárny v Dubaji, projektu energetického spalování uhlí v Egyptě, energetického projektu s kombinovaným cyklem v Panamě a projektu odsolování v Bruneji.

Elektrárna budovaná společností Shanghai Electric v solárním parku Sheikh Mohammed bin Rashid al-Maktoum v Dubaji, v současnosti největší solární elektrárna na světě, může v Dubaji každoročně poskytovat čistou elektřinu pro více než 320.000 domácností a snížit emise uhlíku o 1,6 milionů tun.

Čínský prezident Xi Jinping v červenci během své návštěvy Spojených arabských emirátů rovněž řekl, že Čína prosazuje strategický plán se zaměřením na inovace, a protože SAE mají zájem o další posílení svého energetického průmyslu, budou obě země usilovat o užší spolupráci, která povede k průlomům v oblasti pokročilých technologií.

Letos společnost Shanghai Electric nabídla řešení pro solární energii ve více zemích. V Hokkaidu v Japonsku postavila solární elektrárnu, která v únoru začala vyrábět energii. Skupina měla také několik probíhajících energetických projektů ve Velké Británii a Austrálii.

„Náš zahraniční obchod je pro nás velmi důležitý a naším cílem je zvýšit podíl našich zahraničních aktiv a zdvojnásobit příjmy v příštích třech až pěti letech," řekl Zheng Jianhua, předseda představenstva společnosti Shanghai Electric.

O společnosti Shanghai Electric

Společnost Shanghai Electric je velký podnik zabývající se výrobou integrovaných zařízení, který se specializuje na energetická zařízení, průmyslové vybavení a integrační služby. Je odhodlána poskytovat zákazníkům řešení technologické integrace a systémy zahrnující zelenou energii, ekologickou šetrnost, inteligenci a internet.

KONTAKT: Shen Jin, +86-138-1790-9115, shenjin@shanghai-electric.com

Klíčová slova SAE-energie-stroje-průmysl-Shanghai Electric