Firma BitHarp představila vysoce výkonné zařízení pro těžbu kryptoměn

Wellington 17. září 2019 (PROTEXT/BusinessWire)

Skupina BitHarp Group Limited, www.BitHarp.com, výrobce špičkových zařízení pro těžbu kryptoměn s potěšením oznamuje spuštění dvou nových výkonných těžících zařízení, která nabízí skvělý uživatelský komfort a nepřekonatelný potenciál v oblasti ziskovosti.

Díky vysokému hashovacímu výkonu a nízké spotřebě energie, se investice do obou zařízení, která se jmenují Lyre Miner a Harp Miner, vrátí již do jednoho měsíce.

Kompaktní a výkonný těžební systém Lyre Miner se vejde i do malého prostoru a nabízí jedinečné funkce pro usnadnění provozu a monitoringu, jako je například dotyková obrazovka.

Zařízení Harp Miner je těžební systém s přímým kapalinovým chlazením (DLC - Direct Liquid Cooling), jehož hlavní předností je bezpečnost a odolnost vůči chybám. Eliminuje všechna rizika spojená s kapalinovým chlazením a nabízí bezpečný, spolehlivý a cenově příznivý ekosystém pro těžbu kryptoměn. Příkon těchto těžebních zařízení je 600 W, respektive 2400 W.

Lyre Miner a Harp Miner umí těžit kryptoměny Bitcoin, Litecoin, Ethereum a Dash s vysokou hashovací kapacitou - viz. přesné hodnoty níže.

• Lyre Miner: 335 TH/s pro Bitcoin, 55 GH/s pro Litecoin, 14 GH/s pro Ethereum a 9 TH/s pro Dash

• Harp Miner: 2000 TH/s pro Bitcoin 300 GH/s pro Litecoin, 75 GH/s pro Ethereum a 50 TH/s pro Dash

Společnost BitHarp uvádí, že oba tyto nové těžební systémy jsou vhodné zejména pro běžné investory do kryptoměn, kteří nemají velké zkušenosti či znalosti. Díky jednoduchému ovládání a špičkovým funkcím tak může zažít kryptoměny těžit každý, protože zařízení stačí jen zapojit bez složitého nastavování.

“Produkty firmy BitHarp představují novou revoluci na trhu s kryptoměnami, protože všem investorům dávají možnost dosáhnout zisku již po jednom měsíci provozu,” řekl Daniel Cox, technický ředitel firmy BitHarp.

Více informací o těžebních systémech Lyre Miner a Harp Miner najdete na webové stránce https://www.bitharp.com/

O společnosti BitHarp: BitHarp je výrobce zařízení pro těžbu kryptoměn z Nového Zélandu, který vyrábí nejflexibilnější a nejvýkonnější technologie, díky kterým je těžba kryptoměn pro investory jednodušší a ziskovější.

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190916005204/en/

Kontaktní informace

Média

Alexa Zimine

alexa@bitharp.com

Zdroj: BitHarp Group Limited

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova Nový Zéland-počítače-měna-Bitharp