Japonská kulinářská akademie spustila webové stránky japanese-cuisine.com se skvělým obsahem a e-learningovým programem s cílem propagovat japonskou kuchyni v zahraničí

Kjóto 14. září 2019 (PROTEXT/BusinessWire)

Japonská kulinářská akademie (The Japanese Culinary Academy) web https://culinary-academy.jp/english, se sídlem v okrese Kjóto, ředitel Yoshihiro Murata, a firma Blue Magic, Inc., https://bluemagic.co.jp/, se sídlem v Tokiu, generální ředitelka Yukiko Akimoto, uzavřely partnerství, jehož cílem je společně vytvořit e-learningový program pro výuku autentické kultury a technik japonské kuchyně.

Služba byla celosvětově spuštěna 12. července 2019.

Součástí této tiskové zprávy jsou multimédia. Přečtěte si celou tiskovou zprávu zde: https://www.businesswire.com/news/home/20190910005448/en/

Japonská kuchyně se po celém světě těší velké oblibě a všude rostou japonské restaurace jako houby po dešti. Na celém světě je aktuálně více než 120 tisíc japonských restaurací.

Japonská kulinářská akademie (The Japanese Culinary Academy) v rámci své snahy rozšířit povědomí o japonské kuchyni po celém světě, má strategicky rozmístěné instruktory, kteří po celém světě pořádají semináře o japonské kuchyni. Akademie také nabízí zahraničním studentům se zájmem o japonskou kuchyni studovat tento obor přímo v Japonsku a, kromě dalších aktivit, vydává i celou řadu časopisů a publikací v anglickém jazyce a dalších světových jazycích.

Japonská kulinářská akademie je certifikovanou organizací podle Zásad pro certifikaci kuchařských dovedností v japonské kuchyni v cizích zemích, které vydalo japonské Ministerstvo zemědělství lesnictví a rybolovu vydalo v dubnu 2016, a vytvořila e-learningový program japanese-cuisine.com , díky kterému je možné vyučovat kulturu a techniky japonské kuchyně po celém světě a absolventi mohou získat dovednosti nutné pro získání Bronzové certifikace ve smyslu shora uvedených zásad.

Webovou stránku najdete na https://japanese-cuisine.com.

Japonská kulinářská akademie (The Japanese Culinary Academy) v rámci tohoto programu nabízí skvělý obsah, jehož cílem je propagovat japonskou kuchyni po celém světě. Jako prodejní partner tohoto projektu firma Blue Magic, Inc. hledaá obchodní partnery na pomoc s propagací tohoto programu.

Zdrojový jazyk, ve kterém byla tato tisková zpráva vydána, je považován za oficiální, autorizovanou verzi. Překlady jsou poskytovány jen pro účely usnadnění porozumění v jiných jazykových oblastech a v překladech by vždy měl být uveden odkaz na původní zdrojový text, který je jediným právně závazným zněním této tiskové zprávy.

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190910005448/en/

Kontaktní informace

Dotazy:

Terumi Oyagi

office@culinary-academy.jp

The Japanese Culinary Academy

Dotazy týkající se podpory publikací v jiných jazycích:

Ayumi Kuji

contact@japanese-cuisine.com

Blue Magic, Inc.

Zdroj: Japanese Culinary Academy

Klíčová slova Japonsko-gastro-internet-služby-trendy-Japanese Culinary Academy