Falcon.io pořádá druhou výroční konferenci Spark

Kodaň (Dánsko) 12. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Falcon.io představí Spark, marketingovou konferenci pro digitální příznivce, která se bude konat v centru Kodaně dne 14. listopadu 2019 a představí řečníky z digitálně průkopnických společností jako MTV, BBC, LinkedIn, HarperCollins a mnoha dalších.

Společnost Falcon.io, přední poskytovatel platformy pro správu sociálních médií, je hrdá na to, že podruhé pořádá konferenci Spark a přivítá digitální obchodníky na všech úrovních na dni věnovaném sdílení znalostí, praktickým seminářům a smysluplné konverzaci. Akce bude zahrnovat více než 30 přednášek, workshopy, panelové diskuse a rozhovory u kulatých stolů pořádané předními představiteli odvětví.

„Konferencí Spark 2019 jsme více než nadšeni," řekl Dino Kuckovic, organizátor konference Spark a ředitel komunitního marketingu ve společnosti Falcon.io. „Minulý rok byl skvělý experiment a všechny naše hypotézy se ukázaly být správné. Takže tento rok využíváme vše, co jsme se naučili, a pořádáme konferenci Spark ještě účinněji pro naše účastníky s dobře informovanými řečníky, relevantními tématy a spoustou příležitostí k propojení se svými kolegy z oboru."

Podrobnosti programu

Na rozdíl od tradičních konferencí, které se zaměřují na uvádění generálních ředitelů, zakladatelů a vedoucích pracovníků nejvyšší úrovně, řečníci na konferenci Spark jsou skutečnými odborníky v oblasti marketingu a osobně se potýkají s každodenními výzvami v oblasti marketingu.

Jednodenní konference bude rozdělena do čtyř různých částí, každá se čtyřmi nebo pěti sezeními, navíc se uskuteční čtyři hlavní přednášky. Čtyři části konference budou zahrnovat reklamu a analytiku, marketing sociálních médií, digitální branding a výzkum a strategii.

V každé části je rozmanitá řada řečníků, kteří jsou připraveni sdílet praktické rady z osobních zkušeností pro moderní marketéry na témata jako:

● Výběr klíčových ukazatelů výkonnosti (KPI) a měření marketingového dopadu (Bram de Jonge, Senior Account Relationship Manager, AdRoll)

● Průnik sociálních médií a sociálního aktivismu (Nandini Jammi, zakládající organizátor, Sleeping Giants)

● Budoucnost společenské reklamy (Alex McNab-Lundbäck, poradce pro sociální média)

● Marketing pro generaci dospělých mileniálů (Woke) (Kaitlyn WonJung Chang, provozní ředitel, KOBZA AND THE HUNGRY EYES)

● Jak využívat sociální média pro rychlý marketingový růst (Growth Hacking) (Casper Emil Rouchmann, Growth Hacker, Templafy)

Podrobnosti akce a prodej vstupenek

Konference Spark se bude konat ve čtvrtek 14. listopadu v kongresovém centru Lokomotivv?rkstedet v Kodani. Registrace začíná v 8:30 a zasedání probíhají po celý den do 17:30. Závěrečný večírek následuje okamžitě na stejném místě do 21:00.

Vstupenky jsou k dispozici na webových stránkách akce https://www.falcon.io/spark/. Se slevou předčasného nákupu, která je k dispozici do 30. září, stojí vstupenky 499 EUR, po uplynutí tohoto termínu budou vstupenky prodány za plnou cenu, tedy 599 EUR.

Pro více informací a zakoupení vstupenky navštivte naše webové stránky: https://www.falcon.io/spark/

Videozáznam z konference Spark 2018

Shlédněte hlavní body první výroční konference Spark:

O společnosti Falcon.io

Falcon.io, součást společnosti Cision, nabízí integrovanou platformu softwarových služeb (SaaS) pro poslouchání, zapojování, publikování, měření, reklamu a správu zákaznických dat na sociálních médiích. Společnost umožňuje svým klientům prozkoumat plný potenciál digitálního marketingu spravováním více kontaktních bodů zákazníků z jedné platformy. Rozmanité a globální klientské portfolio společnosti Falcon.io zahrnuje společnosti Carlsberg, Toyota, William Grant & Sons, Momondo, Panasonic, Coca-Cola a mnoho dalších.

Kontakt pro média:

Cision:

Rebecca Dersh

Manažerka, vztahy s veřejností a volná média

Rebecca.Dersh@cision.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/974326/Falcon_io_Logo.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/974327/Falcon_io_Spark_2019_Conference.jpg

PROTEXT

Klíčová slova Dánsko-komunikace-média-Falcon.io

Evropa, EU, NATO (es)

IT, telekomunikace
Média, společnost a životní styl