Společnost Skyworth předvedla na výstavě IFA 2019 inteligentní propojení s produkty chytré domácnosti

Berlín 12. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Skyworth na veletrhu IFA 2019, největší každoroční technologické výstavě v Evropě, v den jeho zahájení 6. září v Berlíně představila celou řadu nových inteligentních domácích spotřebičů.

Na letošní výstavě IFA se společnost Skyworth zaměřila na budování oblasti zkušeností s inteligentními domácími systémy, které spojily další generaci špičkových technologií společnosti Skyworth: vylepšení kvality obrazu AI, přesné rozpoznávání řeči, sledování většího počtu lidských těl, analýzu komfortu, inteligentní dálkové ovládání a novou konvergenci síťové komunikace. Bylo představeno pět funkčních inteligentních systémů: kompletní řešení pro Super TV, inteligentní kancelář, inteligentní zabezpečení, inteligentní osvětlení a inteligentní regulace ovzduší. Na stánku společnosti přitáhla pozornost 88" televize OLED TV s podporou technologie 5G, rozlišením 8K a umělou inteligencí věcí (AIoT), což společnosti Skyworth umožnilo dále upevnit výhody její technologie OLED.

Na výstavě IFA debutoval ekosystém AIoT s velkou obrazovkou společnosti Skyworth, Swaiot. Prostřednictvím hlasového ovládání může systém Swaiot připojit více než 6 000 infračervených produktů neinteligentní domácnosti napříč značkami a kategoriemi. Prostřednictvím proprietárního řešení „dvou cloudů" (sémantický cloud AIoT + cloud zařízení AIoT) společnost Skyworth zdokonalila základní technologii AIoT na velké obrazovce, jakož i kontrolní body základního kódu a dat, čímž se ujala vedení v oblasti dokončení technologického portfolia zaměřeného na budoucnost a získala postavení lídra v oboru.

Kromě toho společnost Skyworth na veletrhu IFA 2019 představila celou řadu inteligentních produktů, včetně inteligentních velkoplošných chladniček Skyworth AI, invertorových praček s přímým pohonem i-DD, klimatizace Starshine a inteligentních ledových barů.

S výhledem do budoucna plánuje společnost Skyworth urychlit vývoj svého ekosystému inteligentní domácnosti, přejít k dalšímu kroku při zavádění své globalizační strategie a urychlit vývoj vlastní řady produktů značky Skyworth s konečným cílem vytvořit lepší život pro každou jednu osobu na této planetě.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/972162/SKYWORTH_in_IFA2019.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/972182/SKYWORTH_TVs.jpg