Konference k desátému výročí vzniku RVDA

Praha 9. září 2019 (PROTEXT)

Rada pro veřejný dohled nad auditem (RVDA) pořádá 10. září odbornou konferenci k 10. výročí svého vzniku. Konference se koná za účasti ministryně financí Aleny Schillerové, guvernéra ČNB Jiřího Rusnoka a zahraničních hostů. Své zkušenosti z dohledu i vize do budoucna přednese i předseda evropského výboru orgánů dohledu CEAOB.

Konference se zúčastní více než 70 účastníků. Program výročního setkání zahrnuje odborné přednášky, panelovou diskusi zaměřenou na téma kvalita auditu a dohled nad auditem a společenskou část. Konference začíná ve 12:00 v kongresovém centru ČNB, Senovážné náměstí 30, Praha 1. V případě potřeby dalších informací se prosím obraťte na podatelna@rvda.cz .

Mezi hlavní činnosti Rady patří výkon kontrol u auditorů, kteří auditují alespoň jeden subjekt veřejného zájmu a dohled nad činností Komory auditorů. Působnost Rady vychází ze zákona o auditorech a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 537/2014.

Další informace o činnosti rady jsou k dispozici na www.rvda.cz

Klíčová slova ČR-hospodářství-audit-RVDA

Finance, ekonomika