Společnost TCL představila na probíhajícím veletrhu IFA 2019 tři inovativní modelové řady

Praha 6. září 2019 (PROTEXT)

Nové televizory TCL 4K Android TV jsou určené pro evropsky trh,využívají technologie Mini LED, zvuk Onkyo a umělou inteligenci TCL AI-IN

Vlajkovou lodí evropské nabídky se stává modelová řada TCL X10, první Android TV s technologií Mini LED a jedna z vůbec nejtenčích Direct LED TV na světě.

TCL X10 Mini LED TV: první z nové generace Mini LED TV

Vlajková loď TCL X10 kombinuje Direct Mini LED podsvícení, technologii Quantum Dot, rozlišení 4K HDR Premium, Dolby Vision i HDR10+. Výsledkem je ostrý kontrastní obraz a ohromující barvy. Nový televizor využívá také nejpokročilejší operační systém pro chytré televize Android TV se službou Google Assistant. Uživatel tak může přistupovat ke svému digitálnímu obsahu pomocí hlasového ovládání.

Technologie společnosti TCL Mini LED přináší kontrastní obraz, plný detailů s přirozeným podáním barev a posouvá rozlišení HDR na novou úroveň. Kvalitní obraz je zajištěn více než 15 000 ultratenkými diodami LED v 768 zónách. Modelová řada X10 se tak může pyšnit kvalitním podáním bílé barvy a sytých odstínů černé. A to vše bez nežádoucího halo efektu a s živými detaily pro nejlepší výsledek rozlišení HDR. Použitá technologie Quantum Dot přináší nepřekonatelné zobrazení barev (100 % úroveň standardu DCI-P3 s hodnotami jasu 1 500 nits). Nativní 100Hz displej poskytuje plynulé zobrazení scén zachycující rychlý pohyb.

Modelová řada TCL X10 přináší úžasný audio zážitek díky technologii Dolby Atmos a použitému soundbaru Onkyo 2.2. Nekompromisní postoj při vývoji této modelové řady dokládá také ultratenký bezrámečkový kovový design.

TCL X81: nová definice vzhledu televizoru

Modelová řada TCL X81 kombinuje ultratenký skleněný design a obrazovou kvalitu 4K HDR Premium s technologií Quantum Dot, Dolby Vision, HDR10+ a systémem Android TV pro chytré televize s integrovanou službou Google Assistant. Přínosem je i kvalitní zvuk díky technologii Dolby Atmos a zvukovému systému Onkyo 2.1.

Nejzajímavějším aspektem této řady je revoluční bezrámečkový design, který využívá skleněnou vrstvu. Díky vlastnímu řešení a technologii TCL je sklo vysoce odolné a nerozbitné. TCL X81 upoutá na první pohled, přesvědčí svým výkonem a kvalitou obrazu. Uživatel může pozorovat pouze dění a ne televizor. Tato modelová řada nově definuje nejen jak televizor vypadá, ale také jak jej uživatelé vnímají.

TCL EC78: výjimečný obraz si zasluhuje výjimečný zvuk

Tato modelová řada je navržena pro ty, kdo nechtějí dělat kompromisy mezi kvalitou a elegantním vzhledem. TCL EC78 kombinuje bezrámečkový, ultratenký kovový design a obrazovou kvalitu 4K HDR Pro s technologií Wide Color Gamut, Dolby Vison a HDR10+. Tato chytrá televize využívá systém Android a integrovanou službu Google Assistant.

Uživatelé se i v případě této modelové řady mohou plně ponořit do ohromujícího zvuku Dolby Atmos díky zvukovému systému Onkyo, který má čtyři do předu vyzařující reproduktory. TCL EC78 je dodávána s centrálním kovovým stojanem, takže ji leze postavit doslova kamkoli.

KONTAKT:

Filip Cvetler