IMMOFINANZ - FINANČNÍ VÝSLEDKY 1H 2019

Praha 29. srpna 2019 (PROTEXT)

První a druhé čtvrtletí roku 2019 v České republice (stav k 30. červnu 2019)

Nemovitosti společnosti IMMOFINANZ v České republice představuji 9,9% celkového portfolia společnosti a zahrnují 17 nemovitostí v účetní hodnotě 449,5 milionu eur. Portfolio se dále dělí na 6 kancelářských budov (12% celkového portfolia existujících kancelářských nemovitostí) a 11 maloobchodních nemovitostí (9,2% celkového portfolia existujících maloobchodních nemovitostí). Během prvního a druhého čtvrtletí roku 2019 dále vzrostla míra obsazenosti českého portfolia na 97,8% (k 31. prosinci 2018: 95,5%).

V prvním pololetí fiskálního roku 2019 vzrostly příjmy z pronájmu v České republice na 12,6 milionu eur (v prvním a druhém čtvrtletí roku 2018 činila tato hodnota 11,1 milionu eur), což představuje 9,5% celkových příjmů z pronájmu skupiny.

... více info o výsledcích za 1. pololetí za celou skupinu IMMOFINANZ přílohou v EN ikona IMMOFINANZ - FINANČNÍ VÝSLEDKY

Kontakt:

Bettina Schragl

Ředitelka Oddělení firemní komunikace a vztahů s investory

Tel.: +43 (0)1 88 090 2290

Mobil: +43 (0)699 1685 7290

communications@immofinanz.com

investor@immofinanz.com

Pro komunikaci v České republice:

Martina Jašková, ředitel PR a mediálních vztahů Graffitti Networks Grafix

Tel.: +420777578732, martina@gng.cz

Klíčová slova ČR-reality-hospodářství-firmy-IMMOFINANZ-Graffitti Networks Grafix