Živá aukce firmy Buchbinder pro prodejce vozidel a provozovatele vozového parku

Neunburg vorm Wald / Řezno 29. srpna 2019 (PROTEXT/ots)

Živá aukce firmy Buchbinder pro prodejce vozidel a provozovatele vozového parku

Živá aukce firmy Buchbinder pro prodejce vozidel a provozovatele vozového parku: v průběhu aukce se bude dražit více než 1000 vozidel a aukční síň mimo jiné účastníkům nabízí služby zdarma v rámci programu probíhajícího Oktoberfestu

Ubytování, strava a doprava do hotelu zdarma / možnost online přihazování / bez příplatků, bez vyhrazené ceny a v některých případech bez minimální ceny / prodej vozidel přímo z flotily firmy Buchbinder, bez prostředníků

Buchbinder Auktion, součást skupiny Buchbinder Group, znovu v aukci prodává více než 1 000 vozidel ze své flotily, a to prodejcům vozidel a provozovatelům vozového parku. Aukce se uskuteční v logistickém centru Buchbinder ve městě Neunburg vorm Wald, a to od 25. do 27. září.

Součástí aukce, která probíhá jak na výše uvedeném místě, tak online, jsou automobily a užitková vozidla všeho druhu, od vozů špičkových tříd, až po poškozená vozidla.

Návštěvníkům nabízíme ubytování a dopravu zdarma, bezplatnou přepravu do hotelu a večerní zábavní program. Bavorské speciality a živá hudba budou součástí oslav veletrhu Oktoberfest. Pro všechny přihazující, bez ohledu na to, zda přihazují online nebo přímo na místě, platí následující exkluzivní podmínky: aukce je bez aukční provize, nejsou vyhrazené ceny ani možnost opětovného projednání a prodej je uzavřen okamžitě po odklepnutí.

Třetí den proběhne aukce typu “Still-for-Sale (Stále na prodej)” a všechna vozidla budou dražena bez vyhrazené ceny. Navíc je možné si všechna dražená vozidla prohlédnout přímo na místě.

Živé aukce Buchbinder se konají od roku 2015. Několikrát do roka se v logistickém centru Buchbinder o rozloze více než 330 tisíc čtverečných metrů v Neunburg vorm Wald, sejdou prodejci vozidel z celé Evropy. Do aukce se navíc zapojí několik tisíc účastníků přes internet. S více než 1000 vozy v nabídce a velkým množstvím přihazujících, jak online, tak přímo na místě, jsou aukce Buchbinder pravděpodobně největší akcí svého druhu v automobilovém sektoru v celé Evropě.

Buchbinder Auktion je součástí skupiny firem Buchbinder Group, která byla založena v roce 1957 a patří pod křídla Europcar Mobility Group. Sídlo společnosti Buchbinder je v Řeznu a pobočky pak ve městech Duisburg a Neunburg vorm Wald. Skupina provozuje 165 půjčoven automobilů v Německu, Rakousku, severní Itálii, Maďarsku a na Slovensku. Několikrát do roka firma Buchbinder Auktion prodává přebytečná vozidla v aukci, podle potřeb své sítě autopůjčoven. www.buchbinder-auktion.de

Fotografie: https://industrie-contact.com/buchbinder_auktion/press_pictures/

Kontakt pro tisk: Contact for industry, Erik Biewendt, erik.biewendt@ic-gruppe.com

Bahrenfelder Marktplatz 7, 22761 Hamburg, Germany