Pop Up Glamping Flims Laax - ženy ho milují, aneb kempování pro náročné

Praha 27. srpna 2019 (PROTEXT)

Pop Up Glamping Flims Laax - ženy ho milují, aneb kempování pro náročné Autor SkialpkaCZ

Pop Up Glamping Flims Laax - ženy ho milují Autor SkialpkaCZ zázemí restaurace Autor SkialpkaCZ Spaní v pop-up Glamping Autor SkialpkaCZ

Nenarodila jste se zrovna jako milovnice komářího bzučení, outdooračka s pohorkami do půli lýtek, které jsou věčně rozvázané, a spaní ve spacáku vám přijde dost omezující? Váš muž ale stále mluví o krásné noci strávené pod miliony hvězd ve stanu? Ano, pro nás je tu Glamping.

Tento trend okouzlujícího kempování - glamorous camping vás ohromí. Spojení přírody a pohodlí láká čím dál tím více lidí. Stany například ve tvaru dýně nabízejí veškerý komfort běžného hotelového pokoje. Kvalitní postele, deky, povlečení a další doplňky na vysoké úrovni Vám snadno dodají pocit, že jste hýčkána a spojení s přírodou po pohodlném otevření vchodu zipy, vám přidá na pocitu dokonalé relaxace.

Doporučován je tento tip dovolené i pro rodiny s dětmi. Během Vaší návštěvy zažijete rozdělávání ohně, opékání brambor, bojovku pro děti a další program dle nabídky. Vy si ovšem půjdete po večerní hygieně v luxusních horkých sprchách, lehnout do čistého, vytopeného a pohodlného stanu s vlastní toaletou.

Pokud se rozhodnete strávit dovolenou Glampingem nemusíte až tak daleko. Nádherné přírodní scenerie se stanovým městečkem naleznete ve Švýcarsku nad městečky Laax a Flims, kde Vám dokonalý zážitek zpestří večeří v podobě tradičních fondue nebo raclette sýrů. Z Prahy se za nejluxusnějším Glampingem ve Švýcarsku dostanete za + - 6 hodin.

TSC Glamping Flims Laax

www.tcs-camping.ch

www.mojesvycarsko.com

Klíčová slova ČR-Švýcarsko-rekreace-firmy-TSC Glamping Flims Laax