Revoluční automatické samonabíjecí chytré hodinky: Sequent – SuperCharger²

Zug (Švýcarsko) 26. srpna 2019 (PROTEXT/ots)

Představujeme průkopnický program odměn v kryptoměně, pro váš zdravý životní styl a snížení vaší individuální uhlíkové stopy.

Setkáváme se zde se zásadním přepracováním našich oceňovaných chytrých hodinek s automatickým samonabíjecím systémem, držícím světový rekord v energetické soběstačnosti. Hodinky disponují průkopnickými funkcemi, protože čím více se hýbete, tím více přeměňujete 100% čistou kinetickou energii na elektrickou energii, která podporuje vysoce přesné vestavěné senzory, které sledují všechny vaše činnosti. Jako světová premiéra hodinky v kombinaci s nejmodernější aplikací Sequent BioFeedback generují „SQ mince“, kryptoměnu, která přinese finanční výhody pro další zdravotnické služby a produkty. SuperCharger² také účinně snižuje vaši individuální uhlíkovou stopu, protože jeho technologie šetří miliony baterií ročně a hodinky jsou vyrobeny z recyklovaného plastového odpadu z oceánů. Jedná se o nejpokročilejší hybridní chytré hodinky, které byly kdy postaveny, exkluzivně k dispozici na https://www.kickstarter.com/projects/sequent-world/automatic-self-charging-smartwatch-supercharger2 letos v srpnu. Ceny začínají na 179 USD.

1. Světový rekord v energetické soběstačnosti

2. Světová premiéra –aktivity uživatele jsou převedeny na kryptoměnu

3. Oceňované revoluční švýcarské inženýrství

4. Účinné snižování individuální uhlíkové stopy uživatelů

Citace: porota Red Dot Design Award

"SuperCharger, chytré hodinky vybavené hybridním nabíjecím systémem je vzrušující a inovativní nápad, jehož udržitelnost je přesvědčivá."

Citace: Adrian Buchmann, spoluzakladatel a designer oceněný

Red Dot Design Award „Někdo říká, že jsme Tesla chytrých hodinek, pro nás je ale cílem inspirovat ke zdravějšímu životnímu stylu, pomáhat zachovat přírodu a snižovat individuální uhlíkovou stopu, vše je navíc odměněno naší vlastní kryptoměnou, “SQ mincemi”. Neboli jedná se o lepší zážitek, ať už se na to podíváte z jakékoliv strany.”

O společnosti Sequent: Sequent je vůdčím startupem na poli chytrých technologií, který poskytuje špičková řešení pro zákazníky ve zdravotnickém sektoru. V roce 2017 společnost vybrala v předobjednávkách více než 1,2 milionu USD, stala se tak nejúspěšnější švýcarskou kampaní na Kickstarteru a dodala tisíce chytrých hodinek do více než 135 zemí světa. S druhou generací chytrých hodinek společnost zavádí jedinečný program odměňování kryptoměnou, který motivuje lidi ke zdravějšímu životnímu stylu a zároveň snižuje jejich individuální uhlíkovou stopu.

Picture is available at AP Images (http://www.apimages.com)

Kontakt pro média: Václav Vlk - press@sequent.ch

Fotky s vysokým rozlišením jsou k dispozici na adrese: https://sequentworld.com/pages/press

Klíčová slova Švýcarsko-elektronika-komunikace-trendy-styl