Společnost Mary Kay jmenovala Katherine Weng generální ředitelkou pro Čínu

Dallas (USA) 23. srpna 2019 (PROTEXT/BusinessWire)

Katherine Weng

Globální kosmetická špička podporuje ženy ve vedoucích funkcích celosvětově

Firma Mary Kay Inc., která patří mezi přední firmy z hlediska podpory žen ve vedoucích funkcích a v podnikání, oznámila jmenování Katherine Weng do funkce generální ředitelky firmy Mary Kay (China) Co., Ltd. Paní Weng bude pracovat z naší pobočky v Šanghaji a bude přímou podřízenou prezidenta firmy Mary Kay pro oblast Asie a Tichomoří, KK Chua.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou tiskovou zprávu si můžete přečíst na https://www.businesswire.com/news/home/20190822005337/en/

"Katherine má neúnavné pracovní nasazení, strategické myšlení a schopnost udržovat a posilovat dlouhodobé vztahy. Díky tomu pomáhá firmě Mary Kay China dosahovat nových výšin," říká prezident Chua.

"Je vášnivou zastánkyní našich snah obohatit životy žen a rozumí potřebám i práci naší sítě nezávislých kosmetických poradců a tvrdě pracuje na tom, aby byly uspokojeny i jejich potřeby. V rámci naší firmy úspěšně vytvořila bezproblémové spojení mezi obchodem, marketingem a provozem. Těšíme se na další růst v Číně pod jejím vedením."

Firma Mary Kay začala v Číně podnikat před více než 20 lety a Čína se rychle dostala mezi tři její nejvýznamnější zahraniční trhy.

Jmenování paní Weng je jen posledním počinem v rámci desítky let trvajícímu úsilí firmy Mary Kay Inc. podporovat ženy ve vedoucích pozicích po celém světě. Ženy ve vedoucích funkcích ve firmě Mary Kay jsou hybnou silou jejího úspěchu:

• 61 % zaměstnanců firmy Mary Kay jsou ženy;

• Ve vedoucích funkcích od ředitele výše tvoří ženy 59%;

• Ve vedoucích pozicích od viceprezidenta výše je 51% žen;

• 46 % pracovníků firmy Mary Kay jsou ženy;

• 68 % vedoucích pracovníků firmy Mary Kay na zahraničních trzích jsou ženy.

"Je mi velkou ctí sloužit ženám a jejich rodinám v Číně," řekla Weng. "Je pro mě poctou moci pracovat pro společnost, která se věnuje nejen obohacování života žen díky špičkovým produktům a skvělým pracovním příležitostem, ale současně se věnuje také charitě a trvalé udržitelnosti."

Weng začala pracovat v pobočce firmy Mary Kay China v Šanghaji v roce 1995 a po následujících 24 let zastávala různé manažerské pozice. Naposledy byla vyšší viceprezidentkou pro obchod. Je důležitou součástí manažerského týmu naší firmy v Číně a má podstatný podíl zásluh na růstu a úspěších firmy Mary Kay China.

Paní Weng získala titul MBA (Master of Business Administration) na univerzitě Latrobe v australském Melbourne.

O společnosti Mary Kay

Mary Kay Ash založila svou kosmetickou firmu před více než 55 lety se třemi hlavními cíli: nabídnout ženám skvělé příležitosti, vyrábět neodolatelné produkty a udělat ze světa lepší místo pro život. Z tohoto snu nakonec vznikla nadnárodní společnost s obratem v řádu miliard dolarů, která má milióny nezávislých prodejců v téměř 40 zemích světa.

Firma Mary Kay se snaží věnovat výzkumu na poli kosmetiky a vyrábí špičkové produkty pro péči o pokožku, kosmetiku pro barvení vlasů a doplňky stravy. Prostřednictvím své nadace Mary Kay Foundation(SM) firma věnovala více než 78 milionů dolarů do výzkumu rakoviny a přístřeší pro oběti domácího násilí. Původní vize paní Mary Kay Ash - "postupně zlepšovat jednu rtěnku denně" tak i nadále platí.

Více informací najdete na webových stránkách www.marykay.com.

Přečtěte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190822005337/en/

Kontaktní informace:

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 nebo media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-Čína-kosmetika-trh-firmy-Mary Kay Inc.

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Obchod, marketing
Chemický a farmaceutický průmysl