Konstrukční kancelář se simulací výroby nabízí své kapacity společně se SIEMENS PLM řešením

Praha 19. srpna 2019 (PROTEXT)

Společnosti GOLDMAX SERVICES s.r.o. je partnerem Siemens Industry Software pro PLM řešení a moderní konstrukční kancelář, která se zabývá komplexním vývojem a digitalizovaným návrhem robotických automatizovaných linek, jež splňují nejvyšší standardy zavedené v automobilovém průmyslu. Dodáváme jednoúčelové stroje, kontrolní a pomocné přípravky napříč celým průmyslem na klíč, což zahrnuje konzultace, stanovení klíčových požadavků, verifikaci, digitalizovaný návrh řešení, 2D dokumentaci, montáž a dodávku. Po celou dobu jsme spojeni s klientem pomocí konferencí a online služeb, které zajišťují oboustranný dohled nad projektovými milníky a garantují, že se zakázka ubírá správným směrem.

Kooperace je podceňovaný nástroj na zvýšení efektivity a vyplatí se finančně

Nabízíme konstrukční a simulační kapacity strojírenským závodům, středně velkým podnikům i malým subjektům, zkušenosti máme i se zahraničními klienty. Kooperace Vám přinese snížení nákladů a možnost realizovat více zakázek efektivněji, zvyšuje objektivně konkurenceschopnost podniku a šetří lidské zdroje. Naše ceny jsou v rámci této akce bezpečně nejnižší na trhu, cílem je navázat dlouhodobou spolupráci s novými partnery a zabezpečit další růst firmy.

Bezpečnost dat a spokojený klient především

Často kladeným dotazem nových klientů je výměna a bezpečnost dat. Nakládání s citlivými daty se řeší před započetím spolupráce pomocí smluvní dohody o mlčenlivosti (NDA, Non-Disclosure Agreement), která naši firmu zavazuje, jak s citlivými daty nakládat, kde je bezpečně uchovávat a jak probíhá samotný transfer na zabezpečená úložiště. Ceny a hodinové sazby není zvykem zveřejňovat, dovolíme si být transparentní.

Dassault CATIA V5

Konstrukce 3D modelování - 690 Kč/hod

Konstrukce 2D dokumentace - 490 Kč/hod

SIEMENS Process Simulate

STEP I - III - 790 Kč/hod

Offline programování OLP - 1090 Kč/hod

Industry 4.0 a digitální dvojče SIEMENS PLM nám není cizí

Naše společnost vlastní autorizaci pro distribuci SIEMENS PLM rodiny produktů TECNOMATIX, které představují absolutní špičku v oblasti digitalizace podniku, virtuálního zprovoznění a zavádění produktových změn v portfoliu výroby v souladu s koncepcí čtvrté průmyslové revoluce známé jaké Industry 4.0. Zde dominují nástroje:

- Process Simulate (simulace robotických automatizovaných linek a ergonomie dělníka)

- Plant Simulation (digitalizaci fyzické výroby ve všech jejích aspektech).

Dalším nástrojem SIEMENS PLM, na jehož prodej jsme autorizováni, je SOLID EDGE, který představuje zlatý standard v mainstreamu CAD/CAE produktů. Ve verzi 2020, která právě penetruje na lokální trh, nabízí nevídanou funkcionalitu a nejmodernější funkce, které mají za úkol šetřit čas inženýringovým týmům a minimalizovat chybovost.

Nejsilnějším argumentem, proč pořídit právě řešení od společnosti SIEMENS, je fakt, že jako jediný subjekt v Evropě dokáže svým portfoliem pokrýt všechny aspekty digitalizace podniku, která má a bude mít naprosto zásadní vliv na konkurenceschopnost Vaše podniku. Kdo se nepřizpůsobí, nebude moci spolupracovat s velkými podniky, které již kroky k digitalizaci zahájily a dodavatelsko odběratelský řetězec se tímto nenávratně poruší. Software nabízíme formou měsíčních poplatků ale i permanentních licencí, které jsou nyní u konkurence na ústupu, byť v dlouhodobém horizontu vycházejí klienta levněji i díky dotacím, které rovněž umíme při nákupu SIEMENS PLM software klientovi zajistit.

Kontakt:

GOLDMAX SERVICES s.r.o.