#MissionChampion: ESET se stal partnerem fotbalového klubu Borussia Dortmund, předního týmu Bundesligy

Praha 13. srpna 2019 (PROTEXT)

Spolupráce je uzavřena na následující tři sezóny. Tématem partnerství bude bezpečnost.

Bezpečnostní společnost ESET se stává tzv. champion partnerem fotbalového klubu Borussia Dortmund (BVB). Jedná se o nejvyšší úroveň partnerství v německé lize. Spolupráce a sponzorování klubu potrvá následující tři sezóny Bundesligy, nejvyšší německé fotbalové soutěže. ESET bude podporovat osminásobného vítěze ligy a jeho fanoušky na všech 17 domácích zápasech.

„Borussia Dortmund je jedním z nejpopulárnějších a nejoblíbenějších evropských fotbalových klubů,“ říká Richard Marko, CEO společnosti ESET. „Stejně jako klub BVB i ESET si velmi váží svých fanoušků. Proto je pro nás sponzorování Borussie ideální prostor, kde se setkat s nadšenými lidmi, kteří si chtějí užít skvělý fotbal, ať už naživo nebo doma při sledování online.“

Hans-Joachim Watzke, CEO klubu Borussia Dortmund, prohlásil: „ESET a Borussia Dortmund spojuje jejich mezinárodní přesah. Potkávají se dvě společnosti, které se těší oblibě a jsou ve svém oboru respektované jako špičky. ESET vyznává stejné hodnoty jako BVB: spolehlivost, vášeň, odvahu a čestnost. Od počátečních jednáních jsme si mohli důvěřovat. Těší nás, že se ESET stal jedním z našich Champion partnerů.“

Tématem partnerství je bezpečnost při fandění Internet zásadně změnil naše životy, fotbal nevyjímaje. ESET společně s klubem BVB se bude snažit sblížit svět fotbalu a kybernetické bezpečnosti. S novými technologickými možnostmi, jakými je streamování zápasů, komunikace s dalšími fanoušky v zahraničí nebo shánění vzácných sběratelských předmětů, je to obzvláště důležité.

Fanoušci se mohou těšit na řadu online i offline aktivit, které se týkají kybernetické bezpečnosti a fotbalu. Poprvé se ESET mezi partnery objeví již 17. srpna na zápase proti klubu Augsburgu.

Klíčová slova ČR-elektronika-sport-fotbal-ESET