Shiseido a Tory Burch oznámily uzavření dlouhodobé smlouvy o spolupráci v oblasti vývoje a prodeje kosmetických produktů

Tokio / New York 8. srpna 2019 (PROTEXT/BusinessWire)

Tory Burchová, výkonná ředitelka a hlavní kreativní ředitelka společnosti Tory Burch

- Výhradní celosvětová licence na kosmetické produkty -

- Podtrhuje silné stránky platformy Shiseido a poskytne další zdroje na podporu růstu kosmetických produktů značky Tory Burch -

Společnost Shiseido Company, Limited (dále jen “Shiseido”), přední nadnárodní kosmetická firma, a Tory Burch LLC (dále jen “Tory Burch”), dnes oznámily, že uzavřely smlouvu o dlouhodobém partnerství na jejímž základě získává společnost Shiseido výhradní celosvětovou licenci na vývoj, prodej a distribuci kosmetických produktů značky Tory Burch. Smlouva nabývá účinnosti od 1. ledna 2020.

Správou licence týkající se vývoje a prodeje produktů značky Tory Burch byla pověřena americká centrála společnosti Shiseido Group v New Yorku.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu, včetně multimédií, si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20190807005529/en/

Tory Burch je americká lifestylová značka, která je založena na osobitém stylu, globálním způsobu myšlení a estetickém cítění své výkonné ředitelky a hlavní kreativní ředitelky Tory Burchové, moderní a dynamické podnikatelky, která svou firmu založila v roce 2004.

Dnes kolekce značky Tory Burch zahrnuje konfekci, obuv, kabelky, módní doplňky, hodinky, produkty pro domácnost a parfémy.

První parfémy značky Tory Burch spatřily světlo světa v roce 2013 a v současné době se prodávají ve všech buticích Tory Burch a u prodejců luxusní kosmetiky na celém světě.

Díky tomuto partnerství tak firma Shiseido poskytne značce Tory Burch svou globální platformu a zdroje za účelem dalšího růstu podnikatelských aktivit značky Tory Burch v kosmetickém průmyslu a také pro lepší možnost využívání nových příležitostí na trhu.

Společnosti Shiseido naopak tomuto partnerství přinese rozšíření nabídky kosmetických produktů a parfémů a nové příležitosti pro spolupráci jednotlivých segmentů v rámci celé skupiny Shiseido Group a jejích divizí specializovaných na online prodej, parfémy, makeupy a péči o pokožku, včetně technologického inkubátoru Technology Acceleration Hub.

Masahiko Uotani, prezident a generální ředitel firmy Shiseido, řekl: “Shiseido je na vzrušující cestě ke splnění svého poslání „BEAUTY INNOVATIONS FOR A BETTER WORLD - KOSMETICKÝMI INOVACEMI KE ZLEPŠENÍ SVĚTA“, a je nám ctí, že můžeme Tory a značku Tory Burch přivítat do rodiny Shiseido a naplňovat toto poslání společně, jako partneři. Tory Burch je luxusní lifestylová značka, která má jasnou identitu a klade silný důraz na hodnotu, což je přesně ten typ inovativního partnera, kterého jsme hledali, abychom rozšířili naše portfolio a hledali nové způsoby jak našim zákazníkům a celé společnosti přinášet vyšší hodnoty. Společnost Shiseido se snaží vytvářet hodnoty pro všechny své partnery a jsme rádi, že můžeme výhody platformy Shiseido, naše zdroje v oblasti výzkumu a vývoje, technologie a také špičková specializovaná centra, sdílet se značkou Tory Burch, abychom jí pomohli maximalizovat její potenciál a příležitosti k dalšímu růstu a rozvoji.”

Tory Burchová, výkonná ředitelka a hlavní kreativní ředitelka, k partnerství poznamenala: “Velice nás těší, že můžeme být partnery firmy Shiseido, společnosti, kterou jsem vždy obdivovala pro její bohatou historii, nepřekonatelné produkty a inovativní přístup. Obě firmy mají řadu společných znaků, včetně hlubokého respektu a spojení s našimi zákazníky, snahy podporovat ženy v podnikání a práci a také sdílíme stejné dlouhodobé strategické cíle. Je nám velikou ctí, že můžeme naší globální lifestylovou značku v oblasti parfémů a kosmetiky budovat spolu s firmou Shiseido a toto partnerství je pro nás splnění našeho dlouhodobého snu.”

Pierre-Yves Roussel, generální ředitel značky Tory Burch, dodal: “Jsme hrdí na to, čeho jsme s naší řadou parfémů zatím dosáhli a je nám velkou ctí, být novým strategickým partnerem firmy Shiseido, která celosvětově splňuje ty nejpřísnější normy v oblasti kvality. Těšíme se na spolupráci, která nám značce Tory Burch Beauty přinese další rozvoj a růst.”

Marc Rey, generální ředitel firmy Shiseido pro Ameriku a vrchní ředitel pro expanzi, řekl: “Tory Burch je skvělou kosmetickou značkou, která sdílí řadu stejných hodnot, jako firma Shiseido a velmi se těšíme na vzájemnou spolupráci. Značka Tory Burch má obrovský potenciál dalšího růstu a firma Shiseido je poctěna možností poskytnout jí k tomu potřebné zdroje. Spojením vize značky Tory Burch s globální platformou a zkušeností firmy Shiseido v oblasti kosmetického průmyslu a technologií tak vzniká partnerství, které nabídne lepší možnosti komunikace se zákazníky a umožní značce Tory Burch naplno využít svůj potenciál. Jsme obzvlášť hrdí na to, že můžeme spolupracovat s Tory, která je pro nás příkladem vizionářky, podnikatelky a podporovatelky žen v podnikání a těšíme se i na úzkou spolupráci s celým širším týmem značky Tory Burch.”

O společnosti Shiseido Company, Limited

Firma Shiseido byla založena v roce 1872 v Japonsku, jako lékárna západního stylu. Postupně se podnikání firmy rozrostlo a dnes je Shiseido přední celosvětově známou kosmetickou firmou s japonskými kořeny, která nabízí svým zákazníkům ty nejmodernější východní i západní kosmetické technologie a produkty. Firma Shiseido nabízí ty nejkvalitnější kosmetické produkty v oblasti péče o pokožku, makeupu a parfémů.

Produkty firmy Shiseido jsou určeny nejen pro kosmetické salóny a kadeřníky, ale nabízíme také špičkovou tělovou kosmetiku pro ženy i pro muže, včetně opalovacích krémů a souvisejících produktů.

Produkty značky Shiseido, která je na trhu již více než 140 let, se dnes prodávají ve více než 120 zemích světa. Více informací o naší společnosti najdete na webové stránce http://www.shiseidogroup.com/.

O značce Tory Burch

Tory Burch je kultovní americká značka, která je ztělesněním osobitého stylu a umožňuje lidem z celého světa prožít plnohodnotný život plný barev, krásy a sebedůvěry. Kolekci, představenou v únoru 2004 tvoří konfekce, boty, kabelky, doplňky a parfémy a kosmetické přípravky, které nesou rukopis výkonné a hlavní kreativní ředitelky Tory Burchové.

V severní Americe, Evropě, na Středním východě, Latinské Americe a Asii je více než 250 butiků značky Tory Burch a tyto produkty jsou k dispozici ve více než 3 000 obchodních domech a speciálních prodejnách na celém světě a na internetových stránkách na adrese toryburch.com.

Snaha značka snaží pomáhat ženám plnit si své sny se odráží i v práci nadace Tory Burch Foundation, která podporuje podnikání a práci žen ve Spojených státech amerických.

Přečtěte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190807005529/en/

Kontaktní informace

Média

Shiseido Americas:

Jadzia Zielinski Tirsch

SVP, Corporate Communications

212-805-2357

jtirsch@sac.shiseido.com

Tory Burch:

Frances Pennington

SVP PR & Brand Communications

646-723-6629

fpennington@toryburch.com

Shiseido Tokyo Headquarters:

Tatsuyoshi Endo

Global Communications Department

Tatsuyoshi.endo@to.shiseido.co.jp

Zdroj: Shiseido Company, Limited

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

PROTEXT