Spuštění nového e-shopu dlazba.cz

Praha 2. srpna 2019 (PROTEXT)

Společnost e-shop dlazba.cz s.r.o. spustila web dlažba.cz se širokou nabídkou keramické dlažby od italských keramiček. Nabízejí zajímavé řešení podlahy, které je jednak vkusné a které zároveň disponuje mnoha výhodami z hlediska údržby.

Cílem webu je výběr podlahy především maximálně zjednodušit a zpřehlednit. E-shop je proto koncipovaný přehledně, přičemž portfolio produktů je rozděleno do dvou základních kategorií, dlažba a obklady. Dále je možné vybrat konkrétní specifikaci prostor, tedy zda bude dlažba využita v interiéru či exteriéru. Výhodou stránky je rovněž dělení dlažby dle materiálu, který imituje, či dle způsobu využití.

Ti, kdo ohledně správného výběru tápou, ocení subkategorii Inspirace & blog s tipy na zajímavé řady dlažby a řešení interiérů.

Majitel společnosti Lukáš Vaněček o nově spuštěném webu říká: "Stojí za námi silný dodavatel, společnost Parket Atelier, který se během několika let vyprofiloval v jednu z největších firem v oboru dodavatelů podlahových krytin. Kvalita produktů a spokojenost zákazníků je pro nás prioritou. Kombinujeme výhody fyzického showroomu se znalostmi a zkušenostmi z online světa."

Kontakt:

info@dlazba.cz