Akce vyznačuje 100 dnů před veletrhem CIIE

Šanghaj 2. srpna 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Do zahájení druhého Čínského mezinárodního dovozního veletrhu (CIIE) nyní zbývá méně než 100 dnů. 26. července se v Šanghaji konala předběžná akce pro seznamování vystavovatelů a kupujících, které se zúčastnilo přibližně 100 společností působících v potravinářském, zemědělském a zdravotnickém průmyslu, aby představily své výrobky a setkaly se s potenciálními odběrateli.

Podle informací, které Ministerstvo obchodu zveřejnilo 26. července, více než 60 zemí potvrdilo svou účast v pavilonu zemí druhého veletrhu CIIE, který se koná v Šanghaji od 5. do 10. listopadu.

Čínská národní poštovní služba ve spolupráci s kanceláří Čínského mezinárodního veletrhu dovozu vydala 5 000 speciálních pohlednic, které přivítají vystavovatele a odběratele na druhém veletrhu CIIE 25. července.

Pořadatelé expo navíc oznámili řadu podpůrných pokynů a odhalili podrobnosti o přípravných pracích na druhém veletrhu CIIE.

Správa celních úřadů zřídila v místě konání výstavy, Národním výstavním a kongresovém centru, zvláštní kancelář, která dohlíží na postupy při celním odbavování zahraničních exponátů a vystavujícím společnostem poskytuje komplexní služby.

Kromě toho bylo v tomto roce zavedeno 13 zásad, které mají usnadnit celní režimy na veletrhu, a seznamy omezených a zakázaných věcí byly zveřejněny na jejich oficiálních webových stránkách.

Ministerstvo zemědělství a venkova zjednodušilo postup schvalování dovozu a vývozu ohrožených vodních rostlin a živočichů do Šanghaje.

Šanghajská správa duševního vlastnictví uvedla, že bude dávat přednost přezkoumání přihlášek vystavovatelů veletrhu a zřídí v místě výstavy vyhrazenou služební přepážku.

Tento veletrh je první výstavou na světě zaměřenou na dovoz na národní úrovni. V loňském roce byl první veletrh ukončen s obchodními záměry, jejichž hodnota v jednom roce dosáhla více než 57,8 miliardy USD.

Podle slov Suna Chenghaie, zástupce ředitele kanceláře veletrhu CIIE, potvrdilo svou účast na druhém veletrhu CIIE více než 3 000 zahraničních společností ze 150 zemí a regionů.

Dodal, že bylo také vytvořeno celkem 39 domácích obchodních misí, které se skládají z téměř 600 dílčích obchodních misí z provincií, autonomních regionů a obcí, a že registrace pro profesionální návštěvníky je otevřena od 1. července.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/955240/CIIE_Event.jpg

KONTAKT: Liu Xiang, +86-20-89268255, 1014734924@qq.com