Společnost Mary Kay Inc. byla ve zprávě organizace Reputation Institute na rok 2019 zařazena mezi nejrenomovanější globální zaměstnavatele

Dallas 30. července 2019 (PROTEXT/BusinessWire)

Firma Mary Kay se mezi zaměstnavateli umístila na 42. místě za své odhodlání a úsilí v oblasti vytváření pracovní kultury, která podporuje začleňování inkluzi a dbá na zdraví a pohodu svých zaměstnanců

Společnost Mary Kay Inc. je hrdá na to, že byla ve studii 2019 Global Workplace 100 Study od Reputation Institute (Ri) oceněna jako jeden z nejlepších zaměstnavatelů na světě. Firma se umístila na 42. místě ze stovky předních nadnárodních firem na seznamu.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Přečtěte si celou tiskovou zprávu zde: https://www.businesswire.com/news/home/20190729005477/en/

“Naše pověst mezi našimi zaměstnanci a zákazníky je založena na odkazu paní Mary Kay Ash, která položila základy naší firemní kultury v roce 1963, kdy svou vysněnou firmu založila,” řekla Melinda Foster Sellers, ředitelka lidských zdrojů ve firmě Mary Kay Inc.

“Zlaté pravidlo firmy, kterým se řídíme, je udělat svět lepším místem pro život díky politice odpovědnosti, inovacím, etickému podnikání a stylu řízení, který na první místo klade potřeby lidí. Všechny tyto faktory nakonec přispěly k našemu úspěchu v letošní studii organizace Reputation Institute. Jsme poctěni, že jsme v roce 2019 byli zařazeni mezi nejlepší zaměstnavatele na světě.”

Studie, kterou provedli odborníci z organizace Reputation Institute, což je přední poskytovatel služeb v oblasti hodnocení pověsti a reputace firem, se zúčastnilo více než 230 tisíc respondentů v 15 zemích světa. Organizace Reputation Institute jednotlivé zaměstnavatele hodnotila podle profesního vývoje, celkové výše vyplácených odměn, pracovního prostředí, pozice na trhu, produktů a odpovědnosti.

Ve srovnání s výzkumem z loňského roku vzrostla ochota zaměstnanců pracovat pro firmu Mary Kay o 6,2%, což je největší zlepšení ze všech firem, které byly v rámci studie Global RepTrak® 100 hodnoceny. Mary Kay tak dosáhla lepších výsledků než ostatní renomované značky z celého světa.

“Mary Kay je vycházející hvězdou naší reputační studie a dosáhla nejlepšího zlepšení v kategorii „ochota pracovat pro firmu“ ze všech hodnocených společností,” řekl Stephen Hahn-Griffiths, ředitel pro měření pověsti a reputace v institutu Ri.

“Firmy, jako je Mary Kay těží z toho, že vytváří pracovní prostředí, které podporuje začleňování všech zaměstnanců do kolektivu a současně se stará o zdraví a pohodu svých zaměstnanců.”

Toto ocenění je nejnovější z řady cen, které firma Mary Kay v poslední době získala jako jeden z nejoblíbenějších zaměstnavatelů na světě.

Mezi další ceny, které firma Mary Kay nedávno získala, mimo jiné, patří:

• Top 10 Global CEOs (10 nejlepších generálních ředitelů): David Holl, generální ředitel a předseda představenstva firmy Mary Kay byl organizací Reputation Institute ve studii CEO RepTrak® 2019 zařazen mezi 10 generálních ředitelů s nejlepší pověstí.

• Best Midsize Employer 2019 (Nejlepší zaměstnavatelé střední velikosti): Firmy Mary Kay získala od časopisu Forbes titul jednoho z nejlepších zaměstnavatelů střední velikosti (America’s RepTrak® 2019). Firma Mary Kay se mezi 500 firmami umístila na 97. místě.

• Best Employer for Diversity 2019 (Nejlepší zaměstnavatel z hlediska podpory začleňování pracovníků do týmu): Časopis Forbes firmu Mary Kay zařadil mezi nejlepší zaměstnavatele v Americe z hlediska podpory inkluze (America’s Best Employers for Diversity 2019). Firma Mary Kay se mezi 500 firmami umístila na 150. místě.

• Global Excellence in the Workplace (Skvělé pracovní prostředí): Španělská a polská pobočka firmy Mary Kay získaly v roce 2018 cenu pro nejlepší zaměstnavatele od AON (AON Best Employers Award). Tato cena oceňuje organizace, které nabízí nejlepší pracovní prostředí. V roce 2017 získaly tuto cenu čínská a mexická pobočka firmy Mary Kay.

• Family-Friendly Employer 2018 (Zaměstnavatel přátelský k rodinám): Pobočka firmy Mary Kay v Hong Kongu získala od Ministerstva vnitra cenu pro nejlepší zaměstnavatele přátelské k rodinám.

• Chinese Enterprise Health Management Top 10 Employers 2018 (Cena pro 10 nejlepších zaměstnavatelů roku 2018): Firma China International Intellectech Corporation udělila čínské pobočce firmy Mary Kay cenu pro nejlepší čínské zaměstnavatele z hlediska péče o zdraví zaměstnanců za rok 2018.

O společnosti Mary Kay

Originální žena bořící mýty, Mary Kay Ashová založila svou kosmetickou firmu před více než 55 lety se třemi cíli: nabídnout ženám skvělé příležitosti, vyrábět neodolatelné produkty a udělat ze světa lepší místo pro život. Z tohoto snu nakonec vznikla nadnárodní společnost s obratem v řádu miliard dolarů, která má milióny nezávislých prodejců v téměř 40 zemích světa. Firma Mary Kay se snaží věnovat výzkumu na poli kosmetiky a vyrábí špičkové produkty pro péči o pokožku, kosmetiku pro barvení vlasů a doplňky stravy. Prostřednictvím své nadace Mary Kay FoundationSM firma věnovala více než 78 miliónů dolarů do výzkumu rakoviny a přístřeší pro oběti domácího násilí. Původní vize paní Mary Kay Ashové - „postupně zlepšovat jednu rtěnku denně“ tak i nadále platí.

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190729005477/en/

Kontaktní informace

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 or media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-trh-práce-kosmetika-Mary Kay

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Obchod, marketing