RESIDOMO odvezlo domů z Colours of Ostrava na 7000 návštěvníků. Firemní nadační fond tak získal 300 tisíc korun

Ostrava 29. července 2019 (PROTEXT)

Po loňské úspěšné premiéře i letos byly návštěvníkům festivalu Colours of Ostrava k dispozici charitativní autobusové spoje s logem společnosti RESIDOMO, které v noci odvážely cestující z Dolních Vítkovic do okolních měst. Zájem byl třikrát větší než v roce 2018, prodaných místenek bylo necelých sedm tisíc.

"Šlo o velmi pohodlnou možnost, jak se z festivalu dostat bezpečně domů. Od speciálně označených zastávek odjíždělo devět autobusů, vystřídalo se v nich 14 řidičů, kteří najezdili celkem 5198 kilometrů," uvedla tisková mluvčí RESIDOMO Kateřina Piechovicz.

Návštěvníci festivalu, kteří speciální autobusy využili, a společnost RESIDOMO, jež částku za prodané místenky znásobila, tak přispěli sumou 300 tisíc korun do Nadačního fondu RESIDOMO. Částka je určena projektu zaměřenému na pomoc dospívajícím mladým lidem opouštějícím dětské domovy v jejich nelehké cestě k osamostatnění. "Díky Nadačnímu fondu RESIDOMO se podařilo zvýhodněným nájemním bydlením podpořit již tři mladé lidi a pro rok 2019 společnost plánuje takto pomoci další dvacítce uchazečů," dodala Kateřina Piechowicz.

Kontakt pro média:

Kateřina Piechowicz

E-mail: katerina.piechowicz@residomo.cz

Klíčová slova ČR-pop-hudba-sociální-automobilová-festival-Colours of Ostrava-firmy-Residomo

Moravskoslezský (ov)

Auto-moto, doprava a stroje
Média, společnost a životní styl