Značka HONOR představila koncept „Sharp Tech" a svůj smartphone „HONOR Vision" s inteligentní čipovou sadou „Honghu 818" a inteligentním vysouvacím fotoaparátem pro velké displeje

Kanton (Čína) 28. července 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

George Zhao přednesl hlavní projev na GMIC 2019

HONOR, přední značka smartphonů, která je součástí Huawei Consumer Business Group, představila smartphone „HONOR Vision", který obsahuje inteligentní čipovou sadu „Honghu 818" a inteligentní pop-up fotoaparát pro velké obrazovky. Oznámení bylo vydáno dnes v Kantonu na Globální konferenci o mobilním internetu (GMIC), kde hlavní řečník George Zhao, prezident společnosti HONOR, přednesl řeč s názvem „Pouze nejsilnější ustojí v nejsilnější bouři". Spolu s představením dvou nových technologií byl vyhlášen nový koncept „Sharp Tech" značky HONOR, který si klade za cíl obsáhnout a prozkoumat nejmodernější technologie.

„Komercializace technologie 5G začala v Číně v roce 2019, což je také zlom v odvětví inteligentních zařízení. Věříme, že 5G je klíčem k této nové éře digitalizace, která podporuje svět, ve kterém je možný internet věcí. V souladu s naším posláním o vytvoření nového inteligentního světa, který patří mladým lidem, představuje značka HONOR koncept „Sharp Tech", který má povzbudit a umožnit technologické inovace," uvedl George Zhao, prezident společnosti HONOR.

„Sharp Tech" - Zcela nový koncept značky HONOR v oblasti technologických inovací

Značka HONOR usiluje o to, aby se stala technologickou značkou milovanou globální mládeží. „Sharp" představuje ducha zkoumání u mladých lidí, zatímco koncept „Sharp Tech" zdůrazňuje touhu značky HONOR prožívat radost z technologických inovací.

Během hlavní řeči pan Zhao definoval prvky „Sharp Tech" takto:

- V popředí rozvoje průmyslu s nezávislou inovací základních technologií.

- Splňující požadavky mladých spotřebitelů po celém světě na vysokou kvalitu.

- Vyjadřující statečný postoj mladých lidí neustálými výzvami a objevováním.

- Reprezentující ducha decentralizovaného internetu prostřednictvím otevřenosti, spolupráce a spoluvytváření.

Inteligentní čipová sada „Honghu 818" - posiluje HONOR Vision inteligentním zvukem a obrazem

Během konference GMIC představila značka HONOR inteligentní čipovou sadu displeje „Honghu 818", nejnovější inovaci značky HONOR „Sharp Tech" a nejnovější přírůstek do rodiny čipových sad Hisilicon. „Honghu 818" značky HONOR, uvedený na trh v srpnu, umožňuje inteligentní obrazovce poskytovat vynikající výkon a vynikající kvalitu obrazu a zvuku. Špičkový displej bude také otevřeně nabízen výrobcům, což povede k rozvoji velkých obrazovek.

1. „Honghu 818" je první inteligentní displej SoC, který je globálně k dispozici a staví na pětileté akumulaci výzkumu a vývoje čipové sady Hisilicon.

2. Se svou výkonnou zobrazovací technologií a schopností zpracování přináší sada „Honghu 818" magický nástroj pro zpracování obrazu. Je vybavena sedmi pokročilými technologiemi zpracování obrazu, včetně odhadu pohybu a kompenzace pohybu (MEMC), zobrazování s vysokým dynamickým rozsahem (HDR), superrozlišení (SR), redukce šumu (NR), dynamické zlepšení kontrastu (DCI), automatická správa barev (ACM) a místní stmívání (LD). Čipová sada „Honghu 818" zvyšuje a optimalizuje rozlišení obrazu, kontrast a barevný výkon displeje pomocí více algoritmů.

3. Audio technologie Histen optimalizuje kvalitu zvuku v oblastech ultraširokého zvukového pole, přechodného intermodulačního zkreslení, vyrovnávání zvuku a inteligentních basů. Díky svému špičkovému hardwaru tento produkt přináší bezkonkurenční zvukový zážitek.

4. Obsahuje čipovou sadu, výkonný multimediální dekodér, podporuje dekódování videa z rozlišení 8K30 na rozlišení 4K120 se schopností dekódovat 64megapixelové obrázky, což je více než nejvyšší pixel fotografií smartphonů na trhu. Ve srovnání s našimi konkurenty poskytuje zařízením rychlejší načítání videí a obrázků.

5. Osmijádrový procesor dokáže zpracovat náročné fotografie na velkých obrazovkách a zároveň provádět další úlohy. Funkce Motion Estimate a Motion Compensation (MEMC) je také schopna poskytovat obrazy s vysokým rozlišením, nejlepší kvalitu zvuku a současně provádět hlasovou interakci na dálku. Míra využití šířky pásma procesoru vede v tomto průmyslu průměrně o více než 50 %.

Inteligentní pop-up fotoaparát - nový zážitek pro HONOR Vision

HONOR hraje průkopnickou roli v rámci strategie duální značky v podniku Huawei. Značka HONOR se po úspěchu svého bionického paralelního fotoaparátu s dvojitým objektivem, technologií GPU Turbo a A. I. rozšiřuje do nových průmyslových odvětví, poskytuje své zkušenosti televiznímu sektoru a představuje první inteligentní obrazovku na světě „Honghu 818". Díky inovativnímu přístupu k vývoji poskytuje společnost nejnovější nabídku produktů HONOR Vision s inteligentním automaticky vysouvaným fotoaparátem, který umožňuje funkci NPU rozpoznávání obličeje, přináší výkonné funkce a vynikající zážitek pro uživatele.

HONOR Vision bude oficiálně zaveden na trh v polovině srpna 2019.

O značce HONOR

HONOR je přední světovou značkou smartphonů. Tato značka vznikla s cílem uspokojovat potřeby generace z přelomu tisíciletí prostřednictvím nabídky výrobků optimalizovaných pro internet, které svým uživatelům nabízí skvělé možnosti, podporují akčnost a kreativitu a umožňují jim plnit si své sny. Díky tomu se značka Honor odlišuje od ostatních a sama naplňuje svůj slogan statečnosti v tom smyslu, že dělá věci jinak a snaží se zákazníkům nabízet jenom nejmodernější technologie a inovace.

Více informací naleznete na webových stránkách www.hihonor.com nebo nás sledujte na:

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/952635/HONOR_George_Zhao.jpg

KONTAKT: Mindy Gold, +442073312329, Mindy.Gold@bcw-global.com