Mezinárodní konference IGC 2019 společnosti Young Living Essential Oils vzala Salt Lake City útokem

Lehi (Utah) 25. července 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Více než 32 000 osob vycestovalo do Salt Lake City za oslavou 25. výročí společnosti Young Living

Společnost Young Living Essential Oils, světový lídr v oblasti éterických olejů, úspěšně zakončila svou mezinárodní konferenci 2019 International Grand Convention (IGC). Konference IGC je přední vzdělávací, poznávací a společenská událost společnosti Young Living. Akce se koná každé léto v Salt Lake City a sdružuje členy organizace pro další vzdělávání v oblasti osvědčených postupů, nových inovací, vývoje a využití éterických olejů a souvisejících wellness produktů nabízených společností Young Living.

V letošním roce oslavila společnost Young Living uvedení řady doplňků výživy, make-upu ze své make-upové řady Savvy Minerals®, deodorantů bez obsahu syntetických látek, zubní pasty a nového difuzéru ve tvaru sovy pro děti. Mezi hlavní události konference v roce 2019 patřil inspirativní klíčový projev nejprodávanějšího autora deníku New York Times Johna C. Maxwella, prohlídky nedávno otevřeného globálního ředitelství společnosti Young Living a levandulové farmy Mona, let největší vzducholodí, která se kdy vznášela nad Utahem, a závěrečný koncert kapely Imagine Dragons. S pomocí Guinness World Records™ vytvořili členové Young Living také nový světový rekord nejvyššího počtu otisků rtů na zdi za týden jako součást rekordu Clean Kisses Record, značkové akce pro řadu make-upů Savvy Minerals společnosti Young Living.

Společnost Young Living a její výzkumný ústav D. Garyho Younga, který si zachoval svou autoritativní pozici v oblasti výzkumu éterických olejů, také oznámili partnerství s NASA a Mezinárodní vesmírnou stanicí (ISS). V prvním partnerství tohoto druhu budou subjekty zasílat éterické oleje a semena rostlin Mezinárodní kosmické stanici ke studiu účinků slunečního záření na účinnost produktů z éterických olejů. Po dobu jednoho měsíce budou vzorky umístěny na ISS, kde mohou být vystaveny slunečnímu záření a poté porovnány se stejnými vzorky ponechanými na Zemi.

Generální ředitelka a spoluzakladatelka společnosti Mary Young poznamenala, že „za 25 let se společnost Young Living Essential Oils rozrostla ze snu mého manžela a zakladatele Young Living D. Garyho Younga na odkaz, který po celém světě šíří více než 6 milionů členů. Konference IGC 2019 znamená milník, na kterém budeme i nadále stavět. Naše láska k éterickým olejům a zemi, ze které pocházejí, bude v následujících 25 letech a déle globálním zaměřením této společnosti, protože nejvíce usilujeme o udržitelnost a pokračujeme ve zvyšování laťky pro náš průmysl v oblasti vědy, standardů a etických zdrojů."

Mezinárodní konference IGC 2019 se zúčastnilo více než 32 000 osob, které přijely ze 43 různých zemí na oslavu stříbrného výročí společnosti a do místní ekonomiky přidaly odhadem 23 milionů USD. Příští mezinárodní konference společnosti Young Living je naplánována na 17. - 20. června roku 2020.

O společnosti Young Living Essential Oils

Společnost Young Living Essential Oils sídlící v Lehi v Utahu je světovým lídrem v oblasti esenciálních olejů a nabízí nejkvalitnější dostupné produkty s přírodními oleji. Společnost Young Living přistupuje ke svému vedoucímu postavení v průmyslu zodpovědně a nastavuje standardy kvality vlastním přísným výrobním postupem Seed to Seal®, který zahrnuje tři klíčové pilíře: zdroje, vědu a standardy. Tyto hlavní zásady pomáhají společnosti Young Living chránit planetu a poskytovat čisté a autentické produkty, které mohou její členové s důvěrou používat a sdílet s přáteli a rodinou. Produkty společnosti Young Living, které všechny pocházejí z podnikových farem, partnerských farem a dodavatelů s certifikátem Seed to Seal, nejenže podporují zdravý životní styl, ale poskytují také příležitost pro více než 6 milionů globálních členů, aby našli pocit účelu a celkového blahobytu prostřednictvím přizpůsobení práce svým hodnotám a vášním. Více informací naleznete na webových stránkách YoungLiving.com, sledujte @youngliving na Instagramu nebo navštivte na síti Facebook.

Kontakt pro média:

Pro dotazy z médií kontaktujte prinquiries@youngliving.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/951850/IGO_Salt_Lake.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/323110/Young_Living_Essential_Oils_Logo.jpg

Klíčová slova USA-kosmetika-trendy-Young Living Essential Oils

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)