Eobuv.cz vydala infografiku o nejkultovnějších botách

Praha 28. června 2019 (PROTEXT)

Prodejce bot eobuv.cz koncem června zveřejnil novou speciální stránku, která se věnuje nejikoničtější obuvi posledních šesti dekád.

Celou infografiku můžete zhlédnout na adrese https://www.eobuv.cz/10-modelu-bot-ktere-lide-milovali-nenavideli-a-hlavne-nosili. Na infografice, jejíž celý název zní "10 ikonických módních bot, které lidé milovali, nenáviděli a hlavně nosili", eobuv.cz spolupracovala s několika významnými českými influencery, jako jsou Aneta Folberger, Lenka Stříteská nebo Nina Řeháčková.

Prostřednictvím speciální stránky eobuv.cz připomíná trendy posledních šedesáti let, jež se nesmazatelně zapsaly do historie obuvi. Obsah stránky je věnován botám 60., 70., 80. a 90. let 20. století a přelomu tisíciletí. Každá dekáda je uvedena krátkým shrnutím, jaké trendy v dané době formovaly módu nejen v obuvi, a následně jsou představeny dva nejikoničtější typy bot konkrétního desetiletí.

Celá infografika je přímo na stránkách volně ke stažení.

Tato práce rovněž není poslední: již nyní eobuv.cz pracuje na infografice na téma outdoorových bot, jež by měla vyjít v průběhu srpna.

ikona Infografika - 10 modelů bot, které lidé milovali, nenáviděli a hlavně nosili

Klíčová slova ČR-styl-trendy-kůže-trh-obuv-eobuv.cz

Zpracovatelský a výrobní průmysl
Obchod, marketing