Organizace S BLOCK dne 22. června v Singapuru úspěšně zahájila svou činnost

Bern (Švýcarsko) 26. června 2019 (PROTEXT/BusinessWire)

Dne 22. června se v Singapuru, v hotelu Marina Bay Sands, uskutečnila celosvětově významná technologická konference 2019 WBF Singapore Technology Conference, na které se světu poprvé, jako spolupořadatel akce, představila organizace S BLOCK se svou vizí „Využijte potenciál svých digitálních aktiv naplno - Unleash your digital assets“.

Na konferenci se sešli špičkoví odborníci v oboru a nadšenci do databází typu blockchain, pro které se v češtině užívá též slovo „bločenka“, z celého světa. Akce se mimo jiné zúčastnilo více než 500 expertů z 30 zemí světa, včetně Švýcarska, Německa, Francie, Ruska, Japonska, Koreje, Brazílie, Austrálie, Argentiny a Kanady. Účastníci si navzájem vyměnili své cenné zkušenosti. Konference se těšila velké pozornosti globální odborné komunity v oblasti databázových systémů blockchain.

Organizace S BLOCK v Singapuru zahájila svojí činnost

22. června dopoledne, Ivan, prezident organizace S BLOCK Global Foundation, měl přednášku na téma „Peněženka pro digitální měny nové generace - Next Generation Digital Currency Wallet”, při které byla oficiálně zahájena činnost organizace S BLOCK ve více než 30 zemích světa a otevřela tak cestu globální budoucnosti bez hranic. S BLOCK na konferenci též podepsala strategické smlouvy s organizacemi DUSD a WBFex, což pomůže urychlit její rozvoj.

22. června večer pak organizace S BLOCK byla výhradním sponzorem večírku „Fortune Night - Noc štěstí“, na kterém se setkali přední osobnosti a odborníci, aby si vzájemně vyměnili své zkušenosti o nových trendech ve vývoji tohoto průmyslového sektoru v roce 2019.

Globální cesta organizace S BLOCK

Největšími taháky konference WBF World Tour Singapore Technology bylo pozvání předních expertů na blockchain technologie, jako jsou Paul Brody - ředitel divize Blockchain Technology firmy Ernst & Young, Franklyn Richards - spoluzakladatel kryptoměny LiteCoin, Dr. Daniel Diemers - partner firmy PwC, Tom Menner - z EMEA a řady dalších odborníků hlavně z oblasti „regulace a dozoru“ a digitální budoucnosti, kteří hovořili na téma aktuálních trendů v době blockchain 2.0.

Během této dvoudenní akce, si více než 4000 odborníků, 500 zástupců médií a 100 přednášejících užili skvělou akci, která bude kladně hodnocena uživateli technologií blockchain a nadšenci pro tyto technologie.

Organizace S BLOCK bude i nadále rozvíjet svět digitálních financí s cílem zlepšit konkurenceschopnost dostupných produktů a vytvořit kompletní globální rámec pro globální digitální finanční ekosystém.

Organizace S BLOCK se bude postupně snažit naplňovat svou vizi pro „volnější práci s digitálními aktivy“ a usilovat o globální expanzi s cílem zajištění lepší budoucnosti.

Přečtěte si zdrojovou verzi této zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190624005372/en/

Kontaktní informace

SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD

Jennifer Bialek

contacts@sblock.com

www.sblock.com

Zdroj: SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova Švýcarsko-počítače-finance-SBLOCK FOUNDATION