Mountfield otvírá novou prodejnu v Příbrami v obchodním centru Fastmall

Příbram 24. června 2019 (PROTEXT)

Mountfield otvírá novou prodejnu v Příbrami v obchodním centru Fastmall

Prodejní síť Mountfieldu se rozšíří o další zmodernizovanou prodejnu, tentokrát ve středních Čechách - v Příbrami. Nová prodejna se nachází v areálu obchodního centra Fastmall na ulici Evropská. Slavnostní otevření proběhne 25. - 27. června. Celková plocha nového prodejního centra Mountfield je 1440 m2.

Nová prodejna nahradí původní příbramskou prodejnu, která již nesplňovala současná kritéria kvalitního a moderního nakupování. Nabídne zákazníkům velkou šíři sortimentu přímo na prodejní ploše, kvalitní interiérovou navigaci, samoobslužnou část, větší skladové prostory a v neposlední řadě i interaktivní panely, na kterých mohou prodejní technici ukazovat zákazníkům nejen další sortiment, ale i edukativní videa. V prodejně je zakomponováno interiérové bazénové centrum s bazénem MERCURY, což velmi pomáhá zákazníkům při výběru konkrétního bazénu. A prodejna nově disponuje snadným přístupem k servisu s moderně vybavenou přijímací místností.

"Koncept prodejny v Příbrami vychází z firemní strategie modernizace celé prodejní sítě Mountfieldu, kterou jsme zahájili v průběhu roku 2016 a rádi bychom ji dokončili do konce roku 2021. Vzhledem k tomu, že Mountfield působí na trhu již od roku 1991, bylo logické, že některé prodejny byly již zastaralé a nevyhovovaly současným nákupním požadavkům, proto jsme přistoupili k jejich modernizaci. Z nově otevřených prodejen dostáváme pozitivní ohlasy od zákazníků, které se projevují i na vyšších tržbách. To nás samozřejmě těší a víme, že jdeme správným směrem," vysvětluje předsedkyně představenstva a generální ředitelka společnosti Mountfield Jana Moravová a zároveň dodává, že "během slavnostního otevření prodejny v Příbrami bude veškerý sortiment nabízen za zajímavé akční ceny a připraven bude i dárek k nákupu v podobě exkluzivního vína z jihoafrického vinařství Swartland."

Historie prodejny Mountfield v Příbrami začala již v roce 1997 v lokalitě Na Fialce, v roce 1999 pokračovala prodejna na náměstí 17. listopadu a od roku 2009 v ulici Brodská. Vzhledem k značnému nárůstu zákazníků v tomto regionu byla tedy prodejna v průběhu let již třikrát stěhována do více vyhovujících prostor. V těchto letech se příbramská prodejna řadila k nejlepším prodejnám Mountfieldu nejen velikostí tržeb a počtem servisních zakázek, ale i v prodejích luxusních rodinných bazénů. Nyní, při čtvrté změně adresy nabídne našim zákazníkům výrazně vyšší zákaznický komfort.

Mountfield provozuje celkem 56 prodejen v České republice a 18 na Slovensku. Na začátku letošního roku byla otevřena v nové lokalitě prodejna v Mostě, v dubnu nová prodejna v Praze - Čestlicích a také prodejna ve slovenském Trenčíně. Do konce roku 2019 je v plánu modernizace dalších 16 prodejen.

Kontakt:

Kateřina Böhmová

manažerka komunikace a tisková mluvčí

E-mail: katerina.bohmova@mountfield.cz

Web: www.mountfield.cz

Mountfield působí na českém trhu od roku 1991 a v současnosti provozuje celkem 74 vlastních prodejen, z toho 56 v České republice a 18 na Slovensku. Mountfield je největší specializovaný maloobchodní prodejce širokého sortimentu zahradní techniky, bazénů, zahradního nábytku a dalších potřeb pro zahradu v Evropě. V roce 2019 získal Mountfield ocenění Superbrands ČR a SK 2019, a potvrdil tak svou pozici jedné z nejvýznamnějších značek v ČR a SK. V roce 2018 získal cenu FAIR PLAY 100 nejlepších zákaznických zkušeností v ČR, kterou vyhlašuje společnost KPMG. Na Slovensku získal Mountfield v roce 2018 ocenění QUDAL v kategorii zahradní nábytek. V roce 2018 se Mountfield umístil v anketě Nejdůvěryhodnější značka, v kategorii Zahradní technika jak v ČR, tak i na Slovensku na prvním místě. Cenné pro Mountfield je, že o tomto ocenění rozhodli v nezávislém hlasování samotní zákazníci. V rámci žebříčku Českých 100 nejlepších se Mountfield pravidelně umisťuje mezi TOP 10 firmami.

Klíčová slova ČR-trh-Mountfield

Středočeský (sc)