„All Night," druhá skladba z originální zvukové stopy hry BTS WORLD, vyjde 14. června

Soul (Korea) 21. června 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

- S účastí interpretů RM a SUGA z kapely BTS a Juice WRLD

- 90sekundová hip-hopová skladba od interpreta RM

- Netmarble představuje další příběh ze hry BTS WORLD

Společnost Netmarble oznámila třetí dostupnou skladbu ze zvukové stopy hry BTS WORLD s názvem „All Night", která bude k dispozici 21. června od 2:00 tichomořského času (PDT) / 18:00 korejského standardního času (KST).

„All Night" je hip-hopová skladba s nádechem rytmů 90. let s interprety RM a SUGA z bandu BTS spolu s Juice WRLD, emo-rapperem, který se dostal na vrchol žebříčků popularity s hity jako „Lucid Dreams".

Skladba vyprodukovaná RM obsahuje beaty DJ producenta Powerse Pleasanta, spoluzakladatele hnutí Pro Era a producenta hitů jako „Devastated" interpreta Joey Bada$$, se jeví jako melodicky zpívaný rap.

Poslední píseň je pokračováním předešlých skladeb „Dream Glow (BTS WORLD OST Part.1)" a „A New Day (BTS WORLD OST Part.2)" jako třetí skladba vydaná z originálního soundtracku hry BTS WORLD. Kompletní soundtrack s novou hudbou kapely BTS určenou pro tuto hru bude k dispozici 28. června.

BTS WORLD je mobilní příběhová simulační hra, která hráče zavádí zpět na začátek před debutem skupiny, aby převzali roli manažera bandu BTS, s konečným cílem učinit ze členů této kapely superhvězdy.

Hráči se setkají s různými misemi, kde pro postup ve hře budou vybírat určité karty členů BTS. Sbírání a upgrade těchto karet otevře cestou ještě další příběhy a hráči budou moci komunikovat virtuálně se členy BTS jako manažeři prostřednictvím interaktivního obsahu 1:1.

Kromě hlavního příběhu hry BTS WORLD, který hráčům umožňuje podporu členů BTS, aby se stali superhvězdami, bude hra obsahovat jednotlivé příběhy s každým členem BTS, který se objeví jako hlavní postava. Společnost Netmarble vydala další náhled těchto individuálních příběhů na webových stránkách BTS WORLD, kde je nyní k dispozici šest náhledů příběhů, včetně interpretů RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin a V. Poslední příběh s Jungem Kookem bude k dispozici pro náhled 22. června.

Hra bude vydána celosvětově (vyjma některých zemí) pro zařízení iOS a Android. Více informací o hře BTS WORLD naleznete na webových stránkách https://btsw.netmarble.com nebo sledujte BTS WORLD na sítích Twitter, YouTube a Instagram.

O společnosti Netmarble Corporation

Společnost Netmarble Games Corp. se snaží poskytovat skvělé hry hráčům na celém světě. Společnost Netmarble založená v Koreji v roce 2000 je nejrychleji rostoucí společností mobilních her a neustále se řadí mezi přední světové mobilní vývojáře a vydavatele. Netmarble s více než 6 000 zaměstnanci vyrábí a obsluhuje jedny z nejúspěšnějších mobilních her, včetně Lineage 2: Revolution, MARVEL Future Fight, Everybody's Marble a Seven Knights. Jako mateřská společnost společnosti Kabam, která je největším vývojářem mobilních her v oblasti masivně multiplayerových her zdarma a největším akcionářem společnosti Jam City, předního vývojáře společenských her, je společnost Netmarble strategickým partnerem společnosti CJ ENM Corporation, největší zábavní společnosti v Asii, společnosti Tencent Holdings, největší internetové společnosti v Asii, a NCsoft, přední společnosti v oblasti MMO her. Více informací naleznete na webových stránkách http://company.netmarble.com<>

O společnosti Big Hit Entertainment

Společnost Big Hit Entertainment byla založena v únoru 2005 v Jižní Koreji generálním ředitelem a producentem Bang Si-Hyukem a zaměřuje se na hudební produkci, management umělců a produkci. Obchodní aktivity společnosti Big Hit zahrnují a vyvíjejí řadu obsahu vytvořeného špičkovými umělci s autorskými právy, včetně světoznámé klučičí skupiny BTS a jejího nejnovějšího přírůstku, skupiny TOMORROW X TOGETHER. Se svým posláním „Hudba a umělci pro uzdravení" se společnost Big Hit snaží o pozitivní vliv prostřednictvím obsahu a zároveň poskytuje radost a inspiraci hudebním fanouškům na celém světě.

O společnosti Takeone Company

Takeone Company Corp. je inovativní společnost, která využívá popové kultury v herním prostředí. Společnost Takeone Company Corp., založená v roce 2016, je společností zaměřenou na inovativní obsah, který využívá popovou kulturu pro prostředí her. Takeone je přední společností v oblasti nového žánru mobilních her zvaných „Filmové hry", který kombinuje prvky interaktivní hry v rámci konceptu příběhů založených na popové kultuře a originálních slavných osobnostech. K těmto hrám patří plná videa a různý vizuální obsah, který posouvá hranice vyprávění příběhů pro příští generaci. Roky zkušeností a znalostí jak při vyprávění příběhů, tak při vývoji her vedly k tvorbě filmových her jako Take Urban a BTS World. Společnost Takeone v současné době vyvíjí řadu budoucích filmových her pro své budoucí a nadcházející tituly. Další informace naleznete na webových stránkách www.takeonecompany.com.

Korea (Soul)

Centrála, vztahy s veřejností

Jinho Lee

globalpr-g@netmarble.com

82-2-2271-7444

Severní Amerika

Netmarble, vztahy s veřejností v USA

Chastity Irizarry

chastity.irizarry@netmarble.com

Rogers & Cowan

Joe Schneider

jschneider@rogersandcowan.com

Big Hit Entertainment

Irene Choi

irenechoi@bighitcorp.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/925167/PR_BTSWORLD.jpg

Klíčová slova Korea-hudba-hry-trendy-Netmarble Corp.

Asie, Austrálie (as)

Služby, cestovní ruch