Značka HONOR zahájila celosvětový prodej smartphonů HONOR 20, pokračuje v rekordních prodejích v Číně

Honkong (Čína) 20. června 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Prodej smartphonu HONOR 20 v Číně převýšil jeden milion kusů za pouhých 14 dní

• Prodej smartphonů HONOR 20 překročil v Číně počet milionu kusů za pouhých 14 dní
  • Objem prodeje smartphonu HONOR 20 PRO se vyšplhal nad 100 milionů RMB během tří sekund od spuštění prodeje
  • Globální dostupnost od 21. června ve Francii, Německu, Indii, Itálii, Malajsii, Polsku, Rusku, Španělsku, Holandsku a Velké Británii

Značka HONOR dnes oznámila celosvětovou dostupnost svého smartphonu HONOR 20 po rekordně vysokém prodeji v Číně, převyšujícím jeden milion kusů za pouhých 14 dní. HONOR 20 se začne prodávat ve Francii, Německu, Malajsii, Rusku a ve Velké Británie od 21. června, v Itálii a Nizozemsku se objeví 24. června, v Indii 25. června, v Polsku 28. června a ve Španělsku začátkem července. Novinka bude brzy dostupná také na dalších trzích. Prodej smartphonu HONOR 20 PRO překročil hranici 100 milionů RMB (přibližně 15 milionů USD) krátce poté, co se včera dostal do prodeje.

Seznam prodejních míst smartphonu HONOR 20*

Země

Datum zahájení prodeje

Obchodní partneři a odkazy

RRP

Rusko

Eshop

27 990 RUB

Pro předobjednávky – HONOR FlyPods Lite

DNS

MTS

Svyaznoy

Mvideo

Eldorado

Beeline

Megafon

Spojené království

Three (online a offline)

399,99 GBP

Pro předobjednávky – HONOR Magic Watch

Carphone Warehouse (online a offline)

Amazon

Mobile Phone Direct

Very

ID Mobile

AO.com

Francie

21. června

Boulanger (online a offline)

Spolu s HONOR FlyPods

Flipkart

32999 INR

1. EMI bez poplatku od 5500 INR měsíčně

2. Záruka zpětného odkoupení až do 90 % během 90 dnů" „Výzva Miluj ho, nebo vrať"*

3. Uživatelé telefonu řady HONOR 20 obdrží v případě opětovného dobití za 198 INR nebo 299 INR, 2200 INR zpět a dodatečných 125 GB ve 4G

Polsko

28. června

Play

1999 PLN

Společně s akčními letenkami (od 1. července)

Španělsko

Počátkem července

MediaMarkt (online + offline)

Dárkový poukaz v hodnotě 100 EUR

Grupo Euskaltel

Phone House

Fnac

Worten

Hihonor.com

*Seznam není úplný. Další informace na lokálních webových stránkách.

Společnost HONOR se také stala nejúspěšnější značkou pátým rokem po sobě v rámci každoroční akce „618 Sales Day" na platformě JD.com, jednoho z největších elektronických obchodů v Číně.[1] V tomto roce se značka umístila na prvním místě v objemu prodeje a tržeb v kategorii smartphonů se systémem Android.[2] HONOR 20, nejúspěšnější telefon řady HONOR 20, se také stal nejprodávanějším produktem v kategorii smartphonů Android v cenové hladině 2 000 - 2 999 RMB na platformě JD.com.[3]

Řada HONOR 20, v níž se nachází HONOR 20 LITE, HONOR 20 a HONOR 20 PRO, zahájila prodeje 21. května v Londýně. HONOR 20, oceněn za vynikající design a bezkonkurenční fotografické schopnosti, získal nesmírně pozitivní zpětnou vazbu od špičkových technologických médií včetně GSMArena, Tech Advisor, Stuff a Mashable. Kromě nejlepšího fotoaparátu Quad s umělou inteligencí ve své třídě a bezkonkurenčního výkonu sklízí HONOR 20 chválu i od spotřebitelů a médií.

„Toto je pro značku HONOR významná příležitost, protože jsme dosáhli rekordně vysokého prodeje smartphonu HONOR 20," řekl George Zhao, prezident společnosti HONOR. „Právě v této souvislosti bychom chtěli oznámit našim vytrvalým fanouškům, kteří neúnavně podporovali naši značku a naše inovativní produkty, že HONOR 20 je celosvětově dostupný. Jsme v nejlepším postavení, abychom se smartphonem HONOR 20 sklidili úspěch i na zahraničních trzích, a už se sám nemohu dočkat, až si každý bude moci tuto novinku užít."

HONOR 20 PRO, který je v současnosti dostupný v Číně, dosáhl neuvěřitelného celkového objemu prodeje ve výši 100 milionů RMB během tří sekund od svého včerejšího uvedení na trh. Zákazníci mimo Čínu si rovněž budou moci tento dlouho očekávaný smartphone brzy vzít do rukou. Začátkem minulého měsíce už získal dvě ocenění od Android Authority a Android Police za to, že se stal „Volbou redaktora" a „Nejžádanějším" smartphonem. Kromě toho mu byl udělen plný rating (tj. 5/5) od Android Authority a hodnocení 4/5 od společností Tech Advisor a Android Central. Tato jedinečná ocenění odborníků v odvětví potvrzují závazek značky nabízet svým uživatelům smartphone plný unikátních a prvotřídních funkcí. Už není třeba déle čekat, sledujte aktualizace globální dostupnosti smartphonu HONOR 20 PRO.

[1] Kategorie nejlepšího prodeje se může každoročně lišit

[2] Bestseller z hlediska objemu prodeje a výnosů v kategorii smartphonů s Androidem od 1. června 2019 do 18. června 2019

[3] Bestseller z hlediska objemu prodeje a výnosů v kategorii smartphonů s Androidem od 1. června 2019 do 18. června 2019

O značce HONOR

HONOR je přední světovou značkou smartphonů. Tato značka vznikla s cílem uspokojovat potřeby generace z přelomu tisíciletí prostřednictvím nabídky výrobků optimalizovaných pro internet, které svým uživatelům nabízí skvělé možnosti, podporují akčnost a kreativitu a umožňují jim plnit si své sny. Díky tomu se značka Honor odlišuje od ostatních a sama naplňuje svůj slogan statečnosti v tom smyslu, že dělá věci jinak a snaží se zákazníkům nabízet jenom ty nejmodernější technologie a inovace.

Více informací naleznete na webových stránkách www.hihonor.com nebo nás sledujte na:

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/925348/HONOR_20.jpg

KONTAKT: Mindy Gold, +442073312329, Mindy.Gold@bcw-global.com