PROTEXT VIDEO: Veřejné slyšení Senátu...

ČTK bude v pátek 14. června od 09:00 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat živě z Valdštejnského paláce v Praze veřejné slyšení Senátu k projektu Koridor Dunaj - Odra - Labe. Akci zahájí předseda Senátu Jaroslav Kubera (ODS) a po něm představí závěry a návrhy studie proveditelnosti vodního koridoru ředitel odboru strategie ministerstva dopravy Luděk Sosna a místopředseda výboru pro záležitosti EU Senátu Petr Orel (KDU/Zel.). Odborníci ze stavebních firem, Akademie věd, vysokých škol, ministerstev a poradenských firem pak budou diskutovat o nákladech a výnosech projektu, o celkové dopravní strategii ČR, potenciálu koridoru pro vodní hospodářství a zemědělství a dopadech na životní prostředí.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Klíčová slova ČR-senát-doprava-lodní-Praha-14.6.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Politika, veřejná správa a soudy
Auto-moto, doprava a stroje