Společnost Henniges Automotive jmenovala L. Brookse Mallarda finančním ředitelem

Auburn Hills (Michigan) 11. června 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Henniges Automotive, přední světový dodavatel technicky pokročilých těsnění a antivibračních komponentů pro automobilový průmysl, oznámila, že L. Brooks Mallard se připojil ke společnosti jako finanční ředitel.

Pan Mallard bude jako finanční ředitel řídit finanční správu společnosti, kapitálové financování a vnitřní strukturu, která bude odpovědná za dohled nad účetnictvím a finančním výkaznictvím, finančním plánováním, řízením rizik, finanční kontrolou, daněním, informacemi a právními záležitostmi. Pan Mallard bude také zastávat funkci člena výkonného týmu vedení.

„Brooks má působivou kariéru, která pokrývá řadu různých odvětví finančnictví, a jeho styl dokonale zapadá do kultury společnosti Henniges," řekl Larry Williams, generální ředitel společnosti Henniges. „Jsme nadšeni, že ho můžeme přivítat, a těšíme se na jeho vedení, protože budeme dále strategicky rozšiřovat globální přítomnost naší společnosti."

Před nástupem do společnosti Henniges byl Mallard čtyři roky výkonným viceprezidentem a finančním ředitelem společnosti Jeld-Wen. Během své pětadvacetileté kariéry zastával také pozice v oblasti financí u společností TRW, Cooper Industries, Thomas & Betts a Briggs & Stratton. Mallard získal titul Bachelor of Business Administration titul Master of Business Administration na univerzitě Georgia Southern University.

O společnosti Henniges Automotive

Henniges dodává výrobcům originálních zařízení (OEM) v automobilovém průmyslu těsnicí systémy do dveří, oken, zadního úložného prostoru, vedení skel, střešních oken a kapot. Tato společnost dodává pro automobilový průmysl také antivibrační řešení, enkapsulovaná skla a další pryžové komponenty. Henniges je dodavatelem všech hlavních výrobců originálních zařízení (OEM) v automobilovém průmyslu a své závody má rozmístěny v Severní Americe, Jižní Americe, Evropě a Asii. Tato společnost celosvětově zaměstnává 8 700 pracovníků. Další informace naleznete na webových stránkách http://www.hennigesautomotive.com/.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/900436/Henniges_Automotive_Brooks_Mallard.jpg

KONTAKT: Kontakt pro média: Jennifer VanHorn, Henniges Automotive, Jennifer.VanHorn@hennigesautomotive.com

Klíčová slova USA-automoto-lidé-Henniges Automotive

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)