PROTEXT VIDEO: Kulatý stůl o zdanění technických...

ČTK bude v úterý 11. června v servisu PROTEXT VIDEO od 10.30 vysílat živě kulatý stůl s předními českými ekonomy, odborníky a zástupci médií na téma zdanění technických rezerv pojišťoven. Diskutovat budou mimo jiné Miroslav Singer a Mojmír Hampl, kteří působili v čele České národní banky, ekonom Vladimír Bezděk, který je mimo jiné bývalým generálním ředitelem ČSOB Pojišťovny a nebo výkonný ředitel ČAP Jan Matoušek. Otevřou otázky okolo vládního návrhu, jeho dopadů na klienty pojišťoven či zdražování jejich produktů, budou diskutovat o odlišném přístupu vlády k jiným sektorům či o alternativních řešeních požadavků vlády. Akci pořádá Česká asociace pojišťoven (ČAP).

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Klíčová slova ČR-pojišťovny-daně-zákon-ČAP-Praha-11.6.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Finance, ekonomika